София, д.ц. Бонбонената къща, Люлин 10, ул.Майски ден 22.

Клуб голям и уютен, но съжалявам че не прочетох последните отзиви.

От персонала само едно момиче на точното си място, другата от начало на партито се скара с една от родителки, шампанското трябваше да е поднесено с тортата, а не 5 минути преди да свърши времето,  и то не 2 часа стандартен пакет а 2.30, умишлено доплатих още 30 минути допълнително, и то с 5 деца от 12 и на бързо да ги вкарват в стаята за ядене, когато всички родители на вратата да си тръгват, съответно беше отказано шампанско и детето се разочарова. Но това е най малкото.

За капака на всичко беше отвратительно отношение на фотографката, изгони мен, бремена в 8-ми месяц с рожденичката от фона за снимане, с аргумент, че само тя може да го ползва. Снимките с ниско качество, тя самата не може да намери подход към децата да ги снима с рожденичката или всички заедно, говоря за деца на 5-6 г.които всички посещават д.г. и доста са организирани за такива неща. И съответна не е направена нито една снимка на рожденичката с мене, но при това не забрави да ни изгони да не ползваме фона. Това беше много гадно, още и тръгна да ми изтъква объеснения от рода - нали не ходите на ресторант с ваща храна и съответно скапа настроението на детето и мене, при това че аз резервирам заведение за 2.30 часа и не са за малко пари.

Съжалявам че избрах точно това място за 5 г.на моята принцеса. Не препоръчвам това място изобщо не си заслужа с таково отношение и подход към хората от които им зависи работа.

Единственото хубаво беше гримирането и дискотека, но другите негативни неща, специально фотографката срина всичко още в средата на тържеството.
Виж целия пост