Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Приятелят ми се държи странно

  • 15 341
  • 476
С приятелят ми сме заедно от година и половина вече и в началото аз имах страхотни очаквания за тази връзка. бях много влюбена и все още съм,  щастлива съм с този човек и искам да сме заедно. В началото всичко вървеше добре, ходихме на срещи, забавлявахме се, излизахме с неговите приятели и моите, нешата се задълбочиха и аз започнах да съм все по-отдадена на връзката ни. Но се навързаха някои събития,които ме притесняват. Приятелят ми имаше рожден ден и аз исках да го изненадам като бях запазила ресторант на морето това лято , бях поръчала торта и страхотен подарък като изненада, една моя приятелка се занимава с украса за събития и ми беше дала красива украса, с която бях аранжирала всичко и исках да запечатам всичко това като красив спомен. И макар, че приятелят ми беше трогнат от изненадата не ми позволи да го снимам. Уважих това негово решение, макар, че моето желание беше да споделя красив кадър на двама ни, защото рождения ден съвпадаше с нашата годишнина, а и нямаме почти никакви снимки заедно.

След няколко месеца отидохме на сватба на негови приятели. Аз познавах повечето хора на сватбата,повечето бяха по двойки. Дойде момент за официални снимки( имаше фотограф)и аз, приятелят и още 4 двойки(негови приятели) застанахме да се снимаме на определеното място за снимки. Отивайки на там приятелят ми се втурна и застана до най-добрият му приятел и приятелката му , а аз останах от другия край и в този момент фотографът вече аранжираше снимката докато успея да реагирам вече беше заснел кадъра. Бях шокирана и го попитах защо е постъпил така и той ми каза, че искал тази снимка да остане спомен с приятелите му. Други снимки от тази сватба нямаме.

За моят рожден ден го измолих да се снимаме заедно, но той ми позволи да пусна снимката само в моят профил само на стори и то без да го тагвам. Не е като постоянно да искам да се снимаме, но за година и половина 3 снимки и то за специални поводи не ми се виждат нещо прекалено. Иначе постоянно повтаря колко ме обича, прекарваме много време заедно, но имам усещането, че по някаква причина иска да държи връзката ни инкогнито, макар, че той ме уверява, че не е така. Казва, че излизаме навън, срещаме се с приятели и тн. Но например това, което направи на сватбата ме нарани, защото всички мъже бяха застанали до жените си, само той не.  при все, че сме отишли заедно там и всички знаят, че сме двойка. Вие как бихте постъпили в подобна ситуация?
Виж целия пост
# 1
Аз не обичам да се снимам и нямам снимки с нито 1 гадже - бивше или настоящо. Макар че съм голям бонбон.  Не одобрявам и показността из социалните медии.

Каква е тази мания да се снимаш, за да публикуваш онлайн? За Коледа му подари един фотоалбум - може тогава да се навие да се снимате, за да го "напълните" с вас си.
Виж целия пост
# 2
Не разбрах каква е тая мания да си афишираш връзката по Интернет!? Снимка-тук, снимка-там, бля-бля-бля...Абе, ти на колко години си?!
Различни сте като че ли!?
Виж целия пост
# 3
Аз не обичам да се снимам и нямам снимки с нито 1 гадже - бивше или настоящо. Макар че съм голям бонбон.  Не одобрявам и показността из социалните медии.

Каква е тази мания да се снимаш, за да публикуваш онлайн? За Коледа му подари един фотоалбум - може тогава да се навие да се снимате, за да го "напълните" с вас си.

Най-вече ме притеснява това, което направи на сватбата. Тези снимки не бяха предназначени за онлайн пространство, а за лични албуми, но той дори тогава избегна да се снима с мен. Което пък мен ме кара да си мисля, че не приема връзката ни сериозно Не живеем заедно и не мога да знам какво прави когато не е с мен, И така нещата се навръзват и съответно притесненията ми.
Виж целия пост
# 4
Вижте, аз също откровено се дразня на някакви непрекъснати постове тип ала "колко се обичаме с моя", "колко сме готини", "муцки" и прочее. Обаче да избяга така от снимка на сватба от партньора си (при това не с цел парадиране, а просто за спомен) ми се струва наистина неуважително.
Виж целия пост
# 5
Жената не е дала зор нон стоп да се снимат и да се качват снимки по социалните мрежи. И за мен това, което е направил на сватбата е неуважително, а категоричният му отказ за снимка във фейсбук след година и половина сериозна връзка - притеснителен. Може да не е просто поради недолюбване на показността, а по-скоро желание да си запази там образа на свободен мъж. Ясно защо.
Виж целия пост
# 6
Аз също не обичам да се снимам и не поддържам присъствие в социални мрежи.  Как може да държи връзката ви инкогнито като излизате като двойка постоянно?  Струва ми се, че отдавате по-голяма значение на този 'проблем' отколкото е нужно.  Поговорете с приятеля си и кажете, че това ви притеснява, но реално не виждам причина да се чувствате зле.
Виж целия пост
# 7
Не е въпрос дали обича да се снима, а че не иска да направи жест към теб. Други жестове прави ли, както например ти го изненадваш с ресторант за р-ден? Да си отвори устата и произнесе четири срички си остава правене на звукови вълни, не е ли подплътено и със съответното поведение. Ако не обича да се снима, да се къпе или друга дейност, но обича теб - идва и ти казва, а не бяга от ситуацията, инфатилно е някак.
Виж целия пост
# 8
Никоя нормална жена няма да се зарадва да ѝ показват по този начин, че е едва ли не последна дупка на кавала. Разбирам те, че въпросът не е точно в снимките, а те са просто поводът. Естествено, това не пречи 20 човека да се изсипят да обясняват, че не обичат да се снимат и ти за едни снимки ли си, ама за мъж, който търчи да застане по-далеч от приятелката си на снимки, и то с подобно нелепо обяснение, аз също бих имала едно наум.
Виж целия пост
# 9
Този господин е от тези дето "аз искам гадже, но ако може да си остана фрий за света вовеки". Позьорче и страхливец. Може би твърде много му пука за чуждото мнение, дали ще те одобрят с него, за него, оле ама той се гаджосал "Х".
Ако е от тези дето не обичат снимки няма да иска да се снима и с други хора, а той само нея избягва.
Бляк, комплексарче.
А, допълвам се. Бе как ще ти забранява каквото и да е за твоя личен профил. Къв е тоя мухльо?
Виж целия пост
# 10
Е, сега ще кача снимки с половинката, за да му стане ясно, че сме двойка!
Виж целия пост
# 11
А по принцип има ли негови снимки в профила му? Аз също не обичам да се снимам и май нямам снимки с мен и годеника ми в моя профил във фейс. А още по малко ще снимам и ще качвам там бебето ми. Но пък от друга страна профила на годеника ми е пълен с общи снимки и не бягам от снимки, той обича да снима и качва.
Виж целия пост
# 12
Наистина не е въпрос толкова за снимките, колкото за отношението, Когато обичаш някой истински няма дори да се замислиш къде ще застанеш и дали ще ви снимат, камо ли да избягаш при приятелите си и да зарежеш жена си сама на снимката.
Той е доста активен онлайн, както и приятелите му, само че те не са забранили на приятелките си да качват общи снимки с тях, какъвто е моят случай. Да, има негови снимки в профила си и с приятелите му. Освен това понякога е прикрит и извърта нещата. Има малко нарицистичен уклон и иска да става неговото.
Виж целия пост
# 13
След като ви среща с приятелите си, и ви е завел на сватбата, то според мен няма повод за притеснение. Може просто да не иска да се снима, може колеги да имат профила му, може да не иска зложелатели или клюкари да видят какво става в личния му живот, а да го запази за най-близките си - присъстващите на сватбата.
Виж целия пост
# 14
Това ми е познато. Когато тръгнахме с мъжа ми и той се държа така. Заедно сме вече 3 години и имаме дете, но първата година ме игнорира като се ме лъжеше. Не искаше да знаят за мен накара ме да си изтрия профилите в социалните мрежи,за да съм му вярна. Не искаше да се снимаме да имаме общи снимки..... Но с течение на времето всичко отмина.... Че така мъжете са такива
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия