Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво повече НЯМА да купя - 18

  • 82 767
  • 754
# 330
Ето етикетите. Надявам се да са четими.
Скрит текст:


Хмм, странно, на мен ми допадат зехтините на тази марка, но ги купувам от един онлайн магазин за зехтин.

Виж обаче, вакуумираните маслини стафидаки са им ужасни, имат вкус на някакво лекарство. Изхвърлих цялата опаковка, за съжаление.
Виж целия пост
# 331
Има му нещо на този зехтин. Не е като другите. Рехав, по светъл е и ме боли стомаха от него. Sad
Като нищо може да е някакво менте от фирма имитираща оригиналната от Крит.
Виж целия пост
# 332
Регенериращ крем за лице с Мимоза на Biobaza. Уж е натурален, а стои като маска, лъщи и час и половина след поставянето кожата е суха. Тук много хвалби намерих от наши влогъри, но явно им се плаща за реклама и се подлъгах. После видях ревю на чужденка за него и тя също се оплаква, че изобщо не хидратира. Също в сайта не публикуват отрицателните мнения за продуктите.
Изпреварихте ме. Кремът наистина е ужасен и има много натрапчива миризма, която не ми харесва. Купих от тях и измивен гел за лице и от него не съм доволна. Доста прехвалена козметика, повече нищо няма да взимам от  тях.
Виж целия пост
# 333
За еднократно консумиране не бяха зле, съмнявам се да взема скоро пак. Просто не са ми най-любимите сладки неща. Взех ги най-вече,за да ги опитам.

Виж целия пост
# 334
Оцветител за коса на Виктория Бюти. Няма покритие и има някакви топчета в оцветителя.
Виж целия пост
# 335

Родна стряха - домашно сирене в саламура - Лидл
Ужасен продукт. Има вкус и мирис на пластмаса. Сигурно заради кутията, но и на други фирми съм купувала в такива кутии и не съм имала проблеми.
Твърдо не препоръчвам да се взима.
Виж целия пост
# 336
Като видях с. Маноле, се сетих защо не купих това сирене миналата седмица. Познат ми каза, че е видял да разтоварват чувал с добавки пред мандрата. Или сухо мляко, или палмова мазнина. Не знам дали и доколко е вярно, но не бих купила.
Виж целия пост
# 337
В мандрите в чували разтоварват лимонтозу, с което стабилизират неузрялото сирене.
За износ се чака да узрее, а за нашия пазар се стабилизира отрано.
Имах съсед шофьор в мандра.
Виж целия пост
# 338
Почти нищо на Родна стряха не ми е харесало, избягвам тази марка. Купувам овче сирене на Съединение и много ми харесва. Може би е спорно доколко е овче, но на вкус е добро.
Виж целия пост
# 339

В България не е същото качество както в Испания H&S
Виж целия пост
# 340
За последно купувам заквасена сметана на My Day, ако ще това да е единствената сметана на света.
Отворена е в края на октомври - началото на ноември и от любопитство я запазих в хладилника да видя колко още ще издържи. Изобщо няма вид на развалена. На вкус не знам как е, не бих рискувала да я опитам.

Виж целия пост
# 341
Може да пробвате и да го изплюете, да си изплакнете устата, нищо няма да ви стане. Аз пробвам винаги. Веднъж бяхме взеле някаква лютеница за деца на Олинеза, опитахме, не ни хареса и остана в хладилника дъъъъълго време. Когато реших че й е дошъл реда за хвърляне, нито изглеждаше развалена, нито миришеше на развалено, опитах от любопитство и на вкус си беше добре. Всичко на олинеза подминавам вече, не че до преди това съм купувала нещо тяхно.
Виж целия пост
# 342
Топеното сирене в кутийка на Добрев.
Миналата седмица го взех, срока до 07.03, а като го отворих имаше мухлясало петънце около 5-6 мм. Метнах го в кофата, а трябваше да им го върна, нищо че не си взех бележката.
Виж целия пост
# 343
Това става при неправилно съхранение в магазина. Явно са изключвали хладилници или е било на топло.
Виж целия пост
# 344
Стана масово изключването на хладилниците в магазините, за съжаление. Преди Т маркет го практикуваха, сега и малките квартални магазинчета се изучиха. Ужас.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия