Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

  • 78 631
  • 3 307

Анкета

Кой заслужава да победи?

Опции:

# 3 300
не ми намира връзката, пиши че е премахната.
Виж целия пост
# 3 301
Финала ме разочарова. Макар да ми беше фаворит от началото Милен и аз малко се разочаровах - твърде дистанциран беше и гледаше да е удобен за всеки. Даже в поведението му има нещо антипатично - исполин е, а все гледа в земята и свежда някак примирено и угоднически глава - очаквах да е друг - поне накрая. Колкото и да не харесвах Тодор, наистина заслужаваше повече от Милен да е победител. Вайс пък на фона на двамата - направо си беше № 1. Прави са и Тошко и Вайс да са недоволни от характера на игрите накрая. Боби ми хареса с това, че имаше мнение, не ми хареса с това, че много си повярва накрая и твърде много се перчеше, без да има особено покритие. Иначе и двамата уж най-достойни, а единия подсказва, а другия го приема - само и само да разкарат една жена. Ваня е много особен типаж - харесва ми, че е независима и смела, но не ми харесва начина, по който иска да се прави на комбинативна и лукава, защото не й се отдава хич - твърде елементарни стратегии правеше - за това и я хванаха и набедиха в интригантство. А иначе си беше много силен играч жената и имаше невероятно самообладание - заслужаваше да има шанс да мине Боби - сигурна съм, че дори и в тази игра на финала щеше да даде по-голям отпор!
Връщайки се назад ми се щеше да видя на финала: 1. Любо 2. Джери   3 Ваня, 4  Вайс 5 Йоанна 6Тошко  - В този ред

А финала си беше загатнат сякаш още от началото - Ваня с нейното "и жените можем - амазонката", Милен - "умен, силен и възпитан - т.е доброто момче" и Боби - "модерния готин тип, любимеца на всяка тинейджърка". Не знам дали като са видели финала -са акцентирали точно върху тримата при монтирането не епизодите или са ги готвили за това още от самото начало, но твърде предвидимо беше и остава едно неудовлетворение. Още повече, че последния епизод беше с много излишен пълнеж.
Виж целия пост
# 3 302
Като се замисля, с този финал закопаха като имидж и двамата финалисти. При по-сериозна битка изгубилият щеше да е герой също колкото и победителя. А сега има петънца върху двамата, включително върху Милен, че е спечелил в женско трасе.
Виж целия пост
# 3 303
Аз бях гласувала за Екатерина, Милен никога не ми е бил фаворит.
И не мога да не се съглася, и то много, с Дяволо:
Аз си имам едно на ум за Милен относно някои неща и не мога някак си да се съглася с това което ни представят като образ (те за светец го изкараха там). Значи първо според мен е прикрит сексист. Никога не защити жена във формата, гледаше и се подхилкваше на тормоза на Тодор над Ваня когато бяха в Ловците и винаги е гласувал срещу жените следвайки своя вожд Тодор. Никога не оспори нито веднъж някаква негова дума или решение. За разлика от един Боби например. И после му заби нож в гърба защото бил... Тодор... Ами Милене, той си беше Тодор от първия ден във формата и така до края, един и същ завършен простак. Ама преди му беше удобно и си трайкаше.
Много лицемерно отношение спрямо Ваня, а за далеч по-големи провинения на други участници във формата си е затрайвал. И последно, Милен в едно свои стори каза, че негов фаворит от първия сезон бил машината Веско. Същия Веско, който щеше да скърши на две Ана Мария. Случайност? Не мисля.
Маска ми е този човек, твърде фалшиво излъскан, ей това не ми допада. Иначе че е комплексен е факт и че заслужено е на финала също е факт. Но чак победител. Мне.
Но няма значение, няма драми. Приел съм. Гледам философски вече, няма ги тези драми като миналата година.
Успех в живота на всички участници. Simple Smile
Виж целия пост
# 3 304
Ако решим, че трасето е било пригодено за някой да спечели, то реално беше по-пригодено за Боби - пренебрежимо малко плуване и 2 места за хвърляне и точност. Ако искаха да го пригодят за Милен, плуването трябваше да е повече и да има пъзел - тогава можеха да са 200% сигурни в победата му.
Така че, конспирациите за нагласени битки тук хич не вървят.
Виж целия пост
# 3 305
И аз не съм фен на конспиративните теории, но реално всеки пъзел (включително тоя с пирамидата) убиваше Борислав, особено като нямаше как Милен да му подскаже срещу него си Joy Но играта не смятам, че беше наклонена в чиято и да е посока, просто и на двамата нямаше какво много да дадат, тъй като и двамата щяха да издишат на много от възможните компоненти. Та битката беше съобразена с ниските възможности. Според мен те не-случайно го даваха едно такова лежерно, знаеха, че ако дадат повече газ, ще издишат по средата на битката.
Виж целия пост
# 3 306
Преиграват от некадърност.Нали виждаш,  че на някоя игра нещо се закучва,  и в движение сменят правилата.Тук паднало топче,  там нещо друго е станало.Да,  намекват че е имало преиграване,  и аз им вярвам,  но никой никога не е намекнал че се преиграват с цел да спечели друг.
Точно пък ти колко спореше за топчето на Лазаринов, че било нарочно, че не знам си какво, пък сега не преигравали нарочно.
Абе, хора, бъдете обективни. Когато печели някой, който харесвате не е нагласено, като не печели той от 100 кладенеца вода ще донесете, за да кажете, че е нагласено.
Виж целия пост
# 3 307
Заповядайте в новата /последна за сезона/ тема!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия