Печени ябълки с орехи и мед...как?

  • 15 328
  • 18
# 15
Защо да ги дълбаем?! Мъжът във фамилията върши малко мъжка работа и отрязва капаче с най-големия наличен нож. После само изгребвам семките и тиквата е готова за пълнене. А, преди да започне всичко старателно измивам тиквата отвън със сапун и топла вода.
И аз не слагам желирани бонбони - здравословно го давам, пак е вкусно, но е в насипно състояние, не много за пред гости.
Виж целия пост
# 16
Защо да ги дълбаем?! Мъжът във фамилията върши малко мъжка работа и отрязва капаче с най-големия наличен нож. После само изгребвам семките и тиквата е готова за пълнене. А, преди да започне всичко старателно измивам тиквата отвън със сапун и топла вода.
И аз не слагам желирани бонбони - здравословно го давам, пак е вкусно, но е в насипно състояние, не много за пред гости.
А аз, както дойде, ако няма кой да ми помогне, викам неволята smile3512
Виж целия пост
# 17
Хубави ще са...Те и без това трябва да изстинат, не се ядат топли... Wink
newsm12Че кой ще ги чака да изстинат?! smile3508
Виж целия пост
# 18
Аз съм ги правила като ябълките се измият , издълбават се от вътре. Размесвам едро натрошените орехи с меда и малко канела / по желание/ и с тази смес пълня издълбаните дупки на ябълките. В тавичката слагам съвсем малко вода на дъното, нареждам ябълките и пека във фурната Simple Smile
По този начин пека и дюли , но слагам повечко вода, че те са по-твърди.
И тиква пека по този начин , но без канела.

 И от мен благодаря за идеята. Пробвах вчера и се получи много вкусно   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия