Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 4

  • 23 266
  • 738
# 735
BORA extractor hoods and cooktops също са много добри. Според мен са по-добри от elica, независимо дали са basik, pure или друг.

https://www.bora.com/bg/en/
Виж целия пост
# 736
Те много могат да се монтират наравно с плота (всички без кант и без фаска), обаче повечето фирми не искат да го правят, защото е много фина работа. Трябва да имат някакви много добри компютризирани машини, иначе или няма да стане изобщо, или ще е грозно. Може и да имаме такива но не знам колко са. Освен това и при вкопания плот остава малък луфт и пак имаме проблема с чистенето като с металния кант. Аз имам холна масичка с плот от камък, вкопан в дъбова рамка. Ми има някакъв луфт от милиметър или част от милиметъра между камъка и дървото и влизат трошици в него. То не може с точност до микрон да се изреже, защото все пак имаме топлинно разширение.
Не съм убедена, че всички могат, но и не споря. Този го видях монтиран във Вето и ми останаха очите.
Виж целия пост
# 737
Е, не съм казала "всички", а "много". Освен това вкопаването на 3-4 мм в плота просто няма какво да промени, че някои да не могат да го понесат. Простo трябва да са без рамка и без фаска, а с "дебел" край, само отрязан. Сложното е издълбаването на това стъпалце в плота, другото е същото. Сега гледах едно видео как се прави - запълниха луфта между вкопания плот и камъка със силикон. Това спестява проблемите с чистенето, остава да се намери каменар, който да го направи. Ако искаш да четеш търси "flush mounting of induction cooktop".
Виж целия пост
# 738
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия