Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

книга за подарък на мъж

  • 566
  • 7
Момичета,искам да подаря нещо като енцикопедия за мъж около 60 години.Разглеждах ето това https://www.ozone.bg/product/top-misteriite-na-sveta/, но съм отворена към предложения.Нещо интерестно,обогатяващо общата култура за начетен човек.Идеи?
Виж целия пост
# 1
Освен Топ мистериите на света може и Топ мистериите на България. Аз ти предлагам да видиш и "Чернобилска молитва" (един познат си я поръча за подарък 😁) или Алманах-а от фермата.
Виж целия пост
# 2
На мен ми харесва идеята за тези Топ мистерии. Предполагам, че ще му харесат.
Ако харесва електронните книги, може да видиш някои такива енциклопедии. По-практично е, защото книгата е лека и може да си я носи навсякъде, а и шрифтът може да се нагласи според индивидуалните му предпочитания.
Виж целия пост
# 3
За начетен човек е хубаво да подарите книга, но има шанс да не уцелите подходящата.Може да е ваучер за някоя голяма книжарница-има по 20, 30, 50 и нагоре лв. и той лично да си избере книга, която би чел с удоволствие.
Виж целия пост
# 4
Аз се смятам за начетен човек (вече дали другите смятат така, не знам) и ако някой ми подари книга с мистерии - при първа възможност ще я пробутам на някой друг. Такива глупости за мистични енергии по пещери, предсказания, кръгове в полето и плачещи икони не са в кръга на интересите ми. Трябва добре да познавате човека и да сте сигурни, че се вълнува от такива неща.
Виж целия пост
# 5
здравейте,може ли да ми предложите алтернатива..
Виж целия пост
# 6
Уиски и ядки.
Виж целия пост
# 7
Да дам и аз 5 стотинки по темата. Тази книга, ако е със същото съдържание, каквото са и клипчетата на автора, определено не е за самоуважаващи се хора! Консумирам всякакви книги, но тази никак не ми “минава“. Съветите за “Алманаха“ не съвпадат ценово с това “произведение“, но “Уиски и ядки“ са екстра като съвет!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия