Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Газов котел - какво ми "казва" тази лампичка?

  • 316
  • 2
Здравейте,

Тези от вас с такова отопление знаят, че горе над шкафа с котела има бяла правоъгълна кутия с 3 индикаторни лампички. Нормално си свети в жълто-зелено третата. Днес обаче забелязах, че тя е започнала да мига!
Какво значи това и имам ли повод за притеснение?

Благодаря на всеки, който се отзове с отговор Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 1
Аз съм с газов котел, но описанието на вашия не отговаря на моя. Нямате ли книга с инструкции, в нашата са описани всички възможни грешки, които може да се изпишат на екрана и какво означават те. Също така можете да пишете на фирмата, която го е инсталирала, с нашата поддържаме връзка по вайбър.

Имате ли топла вода и отопление? Скоро да са правили ремонтни дейности около или на вашата улица? Възможно е да са прекъснали връзката с газта.
Виж целия пост
# 2
Да, има нормално отопление и топла вода.
Обичайно, когато правят ремонти по улицата и временно прекъсне газта, възниква Error (+ номер), изписано на екрана. Рестартирам и всичко е окей.
Сега само лампичката подсказва нещо.

Редактирам: успях да се свържа с технИка по поддръжката. Бил датчикът. Просто "животът" му изтичал вече и затова можело да светват всякакви лампички, докато не се смени. Не е спешно, но има риск някой хубав ден да изпищи безконтролно, което хич не е приятно... След 2 г. експлоатация на датчика са възможни подобни  отклонения.

Надявам се инфото да е полезно някому Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия