Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с пишлето .

  • 743
  • 1
Здравейте , синът ми е на 5 години и не може да си изгради навик да забелва пишлето когато ходи до тоалетна . Още от бебе педиатърката му го изтърва и не го забели на време и от там започнаха ядовете . На 1г и 3м направи някакво възпаление беше силно зачервено и не ми даваше да го пипна . От тогава поне 2 пъти годишно събира смегма , възпалява се и го боли . Преди година ходихме на уролог занесоха му бубата както трябва ,но той просто не я издърпва когато пишка и сега е започнала да се затваря отново . Баща му също много му говори,  но резултат няма , когато не е нощна смяна винаги се къпят заедно за да му обяснява , но пак не . Моля  за съвети . Благодаря .
Виж целия пост
# 1
Здравейте. Синът ми не можеше да се забели до 3,5 годишна възраст. Тогава най-накрая го заведох на уролог и се оказа, че е с фимоза и късо стреме. Забелиха го амбулаторно с местна упойка. После естествено му щипа от йода и няколко дена мястото беше чувствително. Тогава започна сам да забелва при миене. Не се забелва до горе чак, някъде наполовина успява. Мисля, че за сега това е добре. Но той разбра, че е важно да го прави редовно, ако не иска пак да ходи на лекар за това.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия