Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смяна на патрона след покупка на апартамент

  • 1 670
  • 18
# 15
Стандртните ключлки се разбиват без проблем за около 5 до 10 мин. Освен ако не се вземе някаква специална брава или механизъм с двойна врата и сот при отваряне на външната, нищо не може на 100% да ви спаси.
Виж целия пост
# 16
Ами, оригиналните ключове, трябва да са в оригинално запечатна опаковка на производителя

Аха, ако са запечатани вече е друго и не би трябвало да имам нужда да го сменям. Ще видя какво ще ми дадат другата седмица
Виж целия пост
# 17
Когато купихме апартамента - втори собственици, сменихме патрона с наш.
С ремонта сменихме цялата вратата, като  фирма ни предложи временен патрон и след приключване на всички ремонти им се обадихме да дойдат да сложат "оригиналния".
Първият патрон беше най-обикновен секретен, той потъва повече (по-къс от този на Диере) в касата, затова горната част на ключовете бе изрязана, за да може да се ползват.
Виж целия пост
# 18
Като купих къщата смених заключването с брава с код, има и ключ, но той е само в случай. че се изтощят батериите внезапно. Удобна работа, особено ако сте с деца, които все си забравят ключовете. Един стрес по-малко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия