Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сънувах майка без зъби

  • 521
  • 1
Приятели , здравейте търсих темата за сънищата не я открих .
Сънувах майка си без зъби, все едно е имала долно и горно чене и ги е извадила.
Някой който е запознат с значението ?
Искам да уточня няма паднали зъби , просто няма нищо в устата.
Виж целия пост
# 1
Здравейте има такава тема и се казва "Да си разтълкуваме съня" ---> https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1179346.390

За тълкуване на сънища има много варианти. Аз лично съм почитател на разработките на Фройд по темата. Въпреки че в съня е била майка Ви без зъби, той по-скоро се отнася до Вас.

 Вашият сън е често срещан и затова може да се тълкува по различни начини.

Има вероятност съня да се отнася до нещо, което сте казали на другите. И това да са последиците от Вашите думи – примерно ако нещо е било по-директно казано, ако някъде в отношенията си с близки/ познати нещо сте сгрешили в изказа си.


Липсата на зъби може да е свързана с Вашето безсилие в дадена ситуация. Може в реалния живот да минавате през някакво разочарование, все едно сте безгласни и не вземат мнението Ви впредвид дадена ситуация. Чувство за малоценност, липса на самочувствие. Желателно е да видите какво се случва във Вашия буден живот, за да можете да разтълкувате съня си по-добре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия