Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първи пътешествия след/ на края на пандемията

  • 15 151
  • 213
Искате ли тук да споделяме първите ни пътшествия след тази трудна година? Планирали ли сте нещо конкретно, какви мерки се взимат там?

Ние до лятото вероятно няма да пътуваме (освен до България за Великден) и ще се радвам на всеки ред от вас. Липсват ми пътуванията, ужасно ми липсват!

Честита Нова Година - да е изпълнена с красиви спомени и свобода Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 1
ЧНГ! Дано успеем да попътешестваме през 2021.
Новогодишното ни пътуване сега отпадна, беше за близкия изток и обхващаше няколко дестинации, от които отворена за туристи остана само Дубай и нямаше смисъл за нас. Другия декември евентуално ще се пробваме пак.

Следващото планирано пътешествие е за април, Филипини, имаме самолетни билети. Не смея още нищо повече да организирам по самата почивка.
Виж целия пост
# 2
Аз се чудя дали ще можем да отидем във Франция през юли. Надявам се да няма пречки.
Виж целия пост
# 3
Искаше ми се да идем до Истанбул в близкото бъдеще, но до колкото разбрах ще има карантина или ПСР до края на март. Абе, честно казано навсякъде вече ми се ходи. Най-близо ни е Констанца от чужбината. Не е нищо особено, но след толкова голяма пауза ще ми се стори като от приказките Simple Smile
Пожелавам на всички ни здраве и безброй пътешествия Blush
Виж целия пост
# 4
Още не се знае дали и кога ще можем да пътуваме.Бях си планирала Скандинавските страни за миналата година ,да видим какво ще стане през тази.
Виж целия пост
# 5
И аз съм се запътила към Скндинавия, но кога ли ще е... Искам да посетя фиордите в Норвегия.
Виж целия пост
# 6
Точно преди пълното затваряне в Австрия съпругът ми изкара 1 седмица по работа във Виена, а аз не успях да тръгна с него. Затова се надяваме да успеем да изкараме седмица там и седмица да гостуваме на наши близки в Грац.
И задължително в Италия, защото в един момент големите ни дъщери трябва да започнат присъствено в университета.
Преди това пътуванията ни ще са само до вилата в Кюстендилско и до летните ни жилища в Царево и Поморие.
А ми се пътува из България. Много исках януари да идем до Троян, Трявна или някой друг планински град, но уви. Не смеем да рискуваме точно сега.
Лятото и ние планирахме Скандинавието. От няколко години искаме да идем на викингския фестивал и все изскача нещо. И Финландия ни е в плановете, защото сме живяли там няколко години и ни липсва много.
Виж целия пост
# 7
Честита нова година и от мен. Още преди няколко месеца запазихме апартамент в Гърция, запазихме и в Балчик за май. Наистина много ми се иска да стигнем и до Германия, но ще видим.
Виж целия пост
# 8
Здрава и спокойна 2021 и от мен!
Мечтая да допълня списъка си от посетени “ малки държави “ в Европа. За съжаление, пролетта на 2020  отложихме Лихтенщайн. Пожелавам си го за тази , така ще ми остане само Андора.
Имаме предплатена от  септември 2019 морска Италия- ваучерът ни е до 2021, силно вярвам че ще успеем да го използваме пълноценно до есента.
Виж целия пост
# 9
Пътувах в началото на декември.
Планирала съм следващо пътуване след средата на април.
Все до едно и също място са - там, където живеят дъщеря ми и внука.
Не ме притеснява изискването за ПСР или карантина.
Да, оскъпява се пътуването, но важното е да се видим на живо.
Виж целия пост
# 10
За миналата вече година ми беше планувана Будапеща, но така и не се осъществи. Имаме драстично намаление на доходите, първо трябва да се стабилизираме финансово, тогава ще мисля за чужбина, но и покрай динамичната обстановка, не смея изобщо да планувам нещо месеци напред, както правех преди. Искахме тия дни да отидем на разходка до Лозенград и Одрин, но заради тестовете се отказахме. Точно преди да видя темата, се замислих да планирам нещо за два-три дни в България за трети март. Не сме ходили никъде от август и вече не ме свърта, но май тази година ще пътуваме основно в България. Дано до лятото нещата да се успокоят, за да можем да направим една хубава почивка, ако не другаде, то поне в Гърция или Турция. А така да ми се ходи в Испания и Италия, абе навсякъде ми се ходи!
Виж целия пост
# 11
Да си видя къщичката в Гърция.
И един рок фестивал в България.
Холандия може би...
Виж целия пост
# 12
Честита нова година! Ние бяхме планували Перу и Боливия за август и естествено отпадна,надявам се обстановката да се нормализира и този август да успеем.Друго което сме плануват е екскурзия до Закинтос,с много спирки по пътя и няколко уикенда ( много) в България.Дано плановете на всички се изпълнят,че много ми се пътува...
Виж целия пост
# 13
Ли Лу
Веднага споделям последното в миналата година и началото на тази.
Днес кацнах от Лондон.
Празниците изкарах невероятно в Мексико, Канкун и наоколо.
Имам и друго пътуване този месец и вече се подготвям.
Честита Нова година и успех в пътуванията.
Виж целия пост
# 14
Толкова ми се пътува и на мен, че две не виждам. 😂 Миналата година успяхме да отидем два пъти до морето и обиколихме къде какво имаше около София. За чужбина не ни огря. Надявах се поне един Пирот да направим, но не ми се занимаваше с тестове също. Иначе плановете бяха за Охрид и Лисабон. Тази година въобще не смея да планирам, че освен обстановката и бебче чакаме, но се надявам поне с колата да успеем да отидем в някоя съседна държава, пък било то и за един ден.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия