?Въпроси всякакви? (2021г.)

  • 497 763
  • 14 320
# 14 280
Имам такава четка, не ми е правила проблем на мокра коса. Може би все пак в упътването да се прочете.. но иначе защо е четка за изсушаване, ако преди това трябва да се суша със сешоар? Също така моята явно е доста немощна, ама ако предварително изсуша косата, изправянето с тази четка ще е мираж.
Виж целия пост
# 14 281
Къде ще празнувате Нова година ?🥳🥳
Колко човека ще сте ?

Пиете ли витамини?От кои сте доволни ?🙄🙂
Вкъщи ,семейно с двете ни деца на 11 и на 7  Simple SmileSimple Smile
Пия магнезий Simple Smile
Виж целия пост
# 14 282
Имам преса за изправяне на мокра коса. Вярно, че само веднъж съм я пробвала, но се справи отлично.
Щом е за мокра коса, едва ли би създала проблеми. Сешоарът е гръмнал по други причини, не мократа коса.
Виж целия пост
# 14 283
Е как сешоар ще гръмне, защото се ползва на мокра коса. Има ли сешоари за суха коса изобщо?
Виж целия пост
# 14 284
Не мога да проследя една пратка по DHL до адрес в УК. През този сайт няма информация
https://track.dhlparcel.co.uk/?con=41630180445466&nav=1
Знаете ли друго място, откъде мога да я проследя? 14-цифрен е тракинг номера.
Виж целия пост
# 14 285
Пробвайте в Parcels.
Виж целия пост
# 14 286
Имам въпросче за тиган. Стоманен тиган.
Минах сега покрай бензиностанция и ги видях на промоция с някакви големи отстъпки. 75% намаление. Трийсет и нещо лева излиза.
Използвали ли сте такива. Не пише тефлон, а от стомана и изглежда здрав.
Нещо такова е.


Някой ползвал ли е такива тигани? Залепват ли различните видове храни? Драска ли се лесно? Издръжливи ли са? Ей такива нещица.
Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 14 287
Залепват. Трябва мазнина. Не, не се драскат, може да бъркаш с метална лопатка вътре. Изклчюително устойчиви са.
Виж целия пост
# 14 288
И по-здравословни принципно.
Виж целия пост
# 14 289
Благодаря ви.
Ясно де, не е като тефлона.
Но ако има мазнинка и правя омлет или палачинки, няма да залепва, нали? Или запържвам нещо си там за някоя манджа.
Иначе метална бъркалка нямам, само дървени са ми.
Виж целия пост
# 14 290
Имала съм стоманен тиган, супер беше. Драска се, ама само с естетически ефект, не са дълбоки драскотини, просто неръждавейката е мека стомана. Иначе са дълготрайни и се готви добре в тях.
Обаче моят беше по-готин от тоя на снимката Wink Дъното не беше гладко, а с нещо като микролен или как там се води и това го правеше много по-лесен за миене. Ако има такъв препоръчвам. Гладкият ще загаря и ще иска търкане.
Ето снимки за илюстрация на релефно дъно:



Виж целия пост
# 14 291
Ами аз доколкото знам за тези тигани да не залепват, трябва да свикнеш първо колко се загрява мазнината, има някакъв чалъм.
Виж целия пост
# 14 292
ЧС, няма такова покритие като на снимката, но не ми изглежда идеално гладък честно казано.
Жената в бензиностанцията онзи ден каза, че не залепвал, ама то какво друго да каже.
Иначе не го пипнах дори. Чудя се дали е тежък?
Имам чугунен и много ми тежи, та не го използвам често.
А стария обикновен тефлонов си отива и ми лази малко по нервите вече.
Иначе принципно като готвя, гледам да слагам нещата като позагрее.
Всъщност дори като слагам тигана, първо изчаквам да загрее и после слагам мазнината.
Не знам дали е правилно. Готвя почти винаги на газов котлон. Че ми стават по-бързо нещата.
Виж целия пост
# 14 293
Благодаря ви.
Ясно де, не е като тефлона.
Но ако има мазнинка и правя омлет или палачинки, няма да залепва, нали? Или запържвам нещо си там за някоя манджа.
Иначе метална бъркалка нямам, само дървени са ми.
Няма проблем с дървената, просто няма специална нужда от дървена.
Виж целия пост
# 14 294
Май открих марката
Sabatier  в Газпром.
https://www.gazprom-petrol.bg/otdayte-se-na-valshebstvoto-na-got … -se-zabavlyavayte

Чудя се. Мисля, че капака ми е 26 см. и сигурно ще пасне. Надявам се де.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия