Молба за съветче

  • 528
  • 4
Ами първо, а добре съм ви заварила. Радвайки се на новата си готварска печка и на прекрасно открояващия и се нежен бял цвят в ярко жълтата ми кухня, откриваики екстрите и една по една , попаднах на тази вентелитарно печене. Та питам ви вас дайте ми идея, какво предимство при готвене ми дава тази есктричка. Как изобщо се ползва такава фурна2 Благодаря ви.
Виж целия пост
# 1
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.
Виж целия пост
# 2
Ами аз пека само на вентилирано - доста по-бързо става и се изпича в дълбочина.

 и аz така
Виж целия пост
# 3
предимствата са че печенето на тестени изделия ги прави по пухкави а пък печенето на меса и други ястия ги пече отвсякъде едновременно и равномерно и стават по сочни
Виж целия пост
# 4
Разпределя топлия въздух във фурната абсолютно равномерно навсякъде. В обикновените фурни, например, има места, където при печенето яденето прегаря, та се налага да завърташ тавите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия