Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кучето ми лае през нощта и ни буди !!

  • 787
  • 5
Кучето ми е женски лабрадор на 8месеца, живее на двора, а когато стане вечер я прибираме в специално направено ОГРАЖДЕНИЕ с пространство 3х3 метра с дървена къщичка ( с непромокаемо легло) в нея.
От един месец на сам, когато я затворим в ОГРАЖДЕНИЕТО и започва да лае, след което заспива, и през нощта отново се събужда и започва да лае по 1час. Събужда нас, и съседите от къщите покрай нас започнаха да се оплакват...
Моля, дайте съвет какво да направим за да спрем това среднощтно лаене.
Виж целия пост
# 1
Просто пуснете кучето, явно не е доволно в тази клетка.
Виж целия пост
# 2
Държите куче, което още е бебе, в клетка, на студа и се чудите защо се буди и протестира? Честно ли?
Ето сега го прочетох - малките лабрадори /до 1,5 г/ не могат да регулират добре телесната си температура и могат да пострадат трайно при дълго излагане на студ. Нощните температури този декември бяха около 0-5 градуса.
Виж целия пост
# 3
Нямам куче, но планирам да имам и затова се интересувам от темата. Кучето наистина ли нощува навън - тази клетка в къщата ли е? Не може ли да се дресират кучетата да не лаят? Знам, че зависи от породата, но лабрадорите мисля, че лесно се обучават.
Виж целия пост
# 4
Просто пуснете кучето, явно не е доволно в тази клетка.
От както е родено кучето живее в това ограждение и никога не сме имали проблем.
Температурата дори този месец е по добра от ноември, няма причина да е заради студ или заради дискомфорт вътре в ограждението.
Виж целия пост
# 5
Хайде моля да не се изкарвате такъв кучешки специалист, след като сте стигнали до отварянето на тема, явно не знаете какво правите, че чак се и обиждате. Кучето не е приучено да използва правилно клетката. Оставям настрана личното си мнение, че животни не се гледат в клетки за колкото и малък период от време да става дума.
Кучето е малко все още и има нужда от повече внимание, оставянето му в клетката за през нощта би трябвало да е дълъг процес на приучаване , е не изведнъж да го затворите там и да очаквате то да е ок с това. Като не знаете какво правите , може поне да се обърнете към треньор.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия