ауу, каква питка направих - професионална!!

  • 3 782
  • 19
# 15
Цитат на: Morena
Изобщо не разбирам от теста , мая , бухване , втасване , ..... . Embarassed
Това ми беше севтето ! Наистина стои на конци !  Grinning  
Абе страхотно вкусно нещо ! Sunglasses

Направо ме изкуши тази вечер да я направя Grinning Ще ги разглезя мойте хора, ама нейсе... Sunglasses
Виж целия пост
# 16
Прочетох,че има майчета,които също като мен,чуят ли "месене" и дават заден.. Embarassed Затова за тях давам една мързелива питка.Става буквално за минути и вкусна(умерявам ви).Та продукти-4 яйца,1 кофичка кис.мляко,1ч.л.сода,1 ч.ч.олио,250 гр.сирене(натрошено),400-500 гр.брашно.
 Смесват се яйцата,олиото,млякото,содата и сиренето.След като се объркат,постепенно се прибавя и брашното.Намаслява се една тавичка,поръсва се с малко брашно,изсипва се сместа в тавата и се пече в силно сгорещена фурна.Това е
Виж целия пост
# 17
Цитат на: solei
Прочетох,че има майчета,които също като мен,чуят ли "месене" и дават заден.. Embarassed Затова за тях давам една мързелива питка.Става буквално за минути и вкусна(умерявам ви).Та продукти-4 яйца,1 кофичка кис.мляко,1ч.л.сода,1 ч.ч.олио,250 гр.сирене(натрошено),400-500 гр.брашно.
 Смесват се яйцата,олиото,млякото,содата и сиренето.След като се объркат,постепенно се прибавя и брашното.Намаслява се една тавичка,поръсва се с малко брашно,изсипва се сместа в тавата и се пече в силно сгорещена фурна.Това е

Прекрасна и лесна рецепта за содена питка Simple Smile
Виж целия пост
# 18
...с розичките, както аз я наричам, от фурната, и свекърва ми премина с танцова стъпка покрай кухнята, отбелязвайки, че ухае много апетитно Laughing Пък то, нали знаете, като няма риба, и ракът е риба /да се разбира относно похвалата свекървина/. Ще я разчупим погачата след малко и ако и мъжът ми я хареса, значи всичко е "на шест". Не, че имам съмнения, де Sunglasses
Виж целия пост
# 19
И на мен ми беше за първи път да правя питка - рецептата действително е страхотна,а каква красота става - умирам си от яд,че нямам с какво да я снимам Grinning Много съм горда от себе си - и много благодарности за рецептата и ноу-хау-то Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия