Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Конструктивно предложение

  • 407
  • 2
Напоследък в много теми се трият постове наляво и надясно, много от тях по темата, без груб език и т.н., което ме навежда на мисълта, че модераторите трият на база на своите субективни разбирания и мнения. И после не можеш да докажеш, че коментарът ти е бил в рамките на правилата, както и не знаеш кой го е изтрил. Случвало ми се е да отговарям на нападки към мен и коментарът ми да бъде изтрит, защото не бил по темата, а да бъде оставен коментарът, на който отговарям, защото модераторът не го бил забелязал - много съмнително, при положение, че коментарът, на който отговарям е цитиран в моя изтрит коментар.

Препоръчвам на собствениците на форума да разработят система, при  която, поне в някакъв срок, "лошите" коментари само се скриват (примерно пише: "Коментарът е скрит, защото нарушава...." и друг потребител, с това предупреждение, може да прецени да натисне бутон и да види скрития коментар") и се отбелязва кой модератор иска да ги изтрие, така че да е ясно кой модератор как си върши работата, както и да бъдат възстановени коментари, които са в рамките на правилата, но някой се е увлякъл в триенето.
Виж целия пост
# 1
Има го субективният момент, ама го има и друг - форумът е частен и собствениците си водят каквато политика искат. Пък в чужда манастир със свой устав не се ходи.
Виж целия пост
# 2
В процес сме на прераборване на модераторската система.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия