Настоящ адрес или постоянен?!

  • 6 026
  • 8
Здравйте! Тъй като не съм наясно и прочетох всичко из Интернет, но отново не ми стана ясно, та въпроса е следния,:в София имам временен /настоящ адрес, но по лична карта съм на друг адрес в друго населено място, на кой адрес трябва да кандидатствам за помощи или по-конкретно за еднократна помощ при първо новородено дете! Благодаря на отзовалите се!
Виж целия пост
# 1
По постоянен адрес.
Виж целия пост
# 2
Аз съм от Бургас смених настоящия -моя и на дъщеря ми в друг комплекс ....веднага исках да подам декларация за еднократна помощ,отидох в дирекцията по постоянен адрес и ми казаха да изчакам няколко дни да влезе в системата настоящия и да ида в дирекцията (другата)-съответно където ми е по настоящ адрес....

С една дума по настоящ ...все още ми е чудно ...
Виж целия пост
# 3
По настоящ адрес.
Виж целия пост
# 4
Допълвам се.
https://pomosti.com/semeini-pomosti/rajdane/
Сайтът на дирекции "Социално подпомагане" - пише "по постоянен адрес".
Виж целия пост
# 5
Преди два месеца подавах документи - по настоящ адрес се подават, но може би може и по постоянен. Предварително звънях до социалното, което е в общината по настоящ адрес за да проверя. Всичко беше наред, получих си превода.
Виж целия пост
# 6
В този ред на мисли, детенцето на какъв/чий адрес се записва, ако двамата родители имат различни постоянни адреси и един и същ временен?
Виж целия пост
# 7
Автоматично се записва на адреса на майката.
Виж целия пост
# 8
Промените са от поне три години. Всички помощи от АСП, независимо какви, са само и единствено по настоящ адрес. Преди да входират заявлениенто, служителите правят проверка в ГРАО.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия