Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сън на бебе

  • 446
  • 6
Здравейте,
Винаги сме имали проблеми със заспиването на бебето, но преди това бяха основно колики или просто не и се спеше.
С дневния сън, нямаме проблеми. Факт е обаче, че бебето не може да спи само а все на ръце я приспиваме. Както и да е , примирихме се.
НО вечер е някакъв ад, видимо и се спи, търка очи ама така търка, че стават зверски червени и  подути и също така рита с крачета.
Какво може да мъчи бебето🤔
Виж целия пост
# 1
Колко е голямо бебето, след колики следват зъби. Продължава до 2,5 години докато не поникнат всичките. Може да, е преуморено слагайте по рано да си легне.
Виж целия пост
# 2
На колко е бебето? Колко спи през деня и как се храни? Може да е преуморено или да е спало повече през деня. Да е гладно? Или е мъничко и иска мама. А може и да е достатъчно голямо и да го мъчат зъбки.
Виж целия пост
# 3
Вероятно са зъби....приспивайте бебето в количката поне че ще останете без ръце
Виж целия пост
# 4
Бебето е на 5 месеца. Номера с количката не минава, обмислям ергономична раница.
Не е гладна, храни се 5 пъти на ден, но за всеки случай като у нурвна предлагам всичко- храна, вода, чай.
Виж целия пост
# 5
Значи зъбки ще са. Пробвайте с гелчета. Отначало може да вземете най-лекото, на бочко примерно. Много такива периоди ще имате. Търпение и дано да се появят възможно най-бързо и леко.
Виж целия пост
# 6
Моето правеше така, когато по няква причина сме се забавили с лягането и вече е преуморена, тогава мкого се изнервяше. Пробвайте да изместите къпане/хранене/приспиване по-рано. Може пък да помогне. Успех Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия