Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

9 ФЕГ - 5

  • 35 532
  • 513
С пожелание за присъствено и постоянно завръщане в училище!
С пожелание за бърз и красив ремонт на новата сграда!
С пожелание за успехи!
С пожелание за здраве на децата и учителите!
С пожелание за хубав тийнейджърски живот!Тема1 Тема2 Тема 3 Тема4
Виж целия пост
# 1
Дано! 😊
Виж целия пост
# 2
както се казва: от твоята клавиатура - в Божиите уши! Амин!!!
че вечеееее....  знаете перфектно как е...

моята не спира да мрънка за пропуснатите възможности... - време с класа, заешката екскурзия, за която само сме чували, тази до Пловдив, а за тази до Франция май не можем и да мечтаем... дано да може да се понавакса, но първо да се нормализира живота!!!
Виж целия пост
# 3
Вярно, че на 8 те класове им отпада екскурзията. То май и миналата година така стана. Жалко. Децата много се вълнуваха.
Виж целия пост
# 4
дано да е на късмет и добро новата тема за ФЕГ!
Виж целия пост
# 5
Дай Боже да се сбъднат пожеланията!
Виж целия пост
# 6
да си пожелаем следващата тема, да я започнем със снимка на физкултурния салон Simple Smile .... или скоро да сменим снимката на темата с нова от салона
Виж целия пост
# 7
Прекрасни са пожеланията в първия пост.
Благодаря, 50 Shades of Purple.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за пожеланията и новата тема.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата!
Ох, дано се състоят тези екскурзии! И моята много страда, че не са на училище. Сега погледнах в сайта в раздел "Училищен живот" дали няма разпределение за олимпиадата утре и така мило ми стана от всички групови снимки по екскурзии и състезания. Много е жалко, че изпускат всички тези моменти.
Утре ще хвърля един поглед на строежа.
Виж целия пост
# 10
хубаво си ни е училището, за моето дете - страхотно!
Виж целия пост
# 11
Записвам се и аз.
След един срок от девети клас, ние повече клоним към разочарование от училището, и дъщеря ми, и аз. Отношението към децата на една немалка част от учителите е недопустимо и то към деца, които учат съвестно. Случаят, за съжаление, не е единичен. Дъщеря ми съжалява откровено за пропуснатите възможности при кандидатстването, тъй като балът й стигаше за всичко останало от първите десет, с изключение на СМГ с немски. Добре поне, че изборът й си беше неин собствен и абсолютно категоричен, за да не се чувствам съвсем зле.
За да не е съвсем черен постът ми, трябва да отбележа, че има и свестни учители, но те се броят на пръсти и са основно от по-младите.
Виж целия пост
# 12
Лошо отношение към децата от страна на учители и то положили не малко усилия и желание да са конкретно в тази гимназия е недопустимо. За съжаление днес и аз останах с един лош привкус от една от учителките на осмокласниците. Няма да се намеся, защото не е болка за умиране, но определено ще наблюдавам нещата и ако продължават в този дух и вторият срок ще видя.
Виж целия пост
# 13
Не знам за какво точно става въпрос, но за съжаление и учители са хора и там се появява субективно отношение. Не е редно. И аз имам една "любимка" от разказвателните  предмети. За съжаление предвид ситуацията и липсата на родителски срещи, става по-сложно.
Виж целия пост
# 14
Утре ще хвърля един поглед на строежа.

Мария, как са нещата според професионалното ти око?
Дъщеря ни беше впечатлена, че "бързо вървяло" - каквото и да означава това... изобщо нямам път натам...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия