Еклерова торта!

  • 11 666
  • 28
# 15
Umbra,благодаря за рецептата!  bouquet
Виж целия пост
# 16
Дано да ви хареса на всички!  Hug

Само да кажа, че майка ми онзи ден я е правила, обаче нещо кремът е станал доста течен. Ако ви се получи това - стегнете го с едно пакетче желатин, за да не се разтича крема. Не че и така не се изяжда, ама за по-пригледен вид Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Суперско. Тези исках точно еклерова торта да направя. Мерси, ще доложа за резултата!
Виж целия пост
# 18
Слаба готвачка съм, но тази торта ме впечатли !! Ще се пробвам, дано ми се получи Embarassed
Виж целия пост
# 19
А вчера видях такава торта в сладкарницата, в която поръчах тортата за Васиния рожден ден.
Блатът отдолу беше не от бисквити, а от една такава смес от бисквити, масло и какао. Много беше вкусна, наистина.
Виж целия пост
# 20
А вчера видях такава торта в сладкарницата, в която поръчах тортата за Васиния рожден ден.
Блатът отдолу беше не от бисквити, а от една такава смес от бисквити, масло и какао. Много беше вкусна, наистина.

Да, може и така, аз мислех да го правя, обаче ме домързя, иначе е още по-вкусно по този начин Simple Smile
Виж целия пост
# 21
И аз да се отчета: тортата стана страхотна, но от суматохата покрай гостите, забравих да я снимам. Още веднъж, благодаря за рецептата!
Виж целия пост
# 22
И аз да се отчета: тортата стана страхотна, но от суматохата покрай гостите, забравих да я снимам. Още веднъж, благодаря за рецептата!

Много се радвам, че ти е харесала  Hug
Виж целия пост
# 23
И аз я направих, но утре ще кажа става ли за ядене.
Наложи се да правя два крема, защото един само ми дойде малко  Cry Cry Cry Ааа, на пръвия забравих да сложа сметана и захар, пък втория ми стана много рядък и бухнах едно пакетче желатин  Laughing поне сметаната и захарта не забравих  Laughing
Виж целия пост
# 24
Аз да се отчета за тортата - правих я в събота.
Направих блата от бисквити, масло и какао, но май с пандишпан щеше да е по-добре  newsm78
Сложих в крема 200г. сметана и 1 желатин, но според мен плачеше за още един, защото по груби сметки 500г мляко, 4 жълътъка / приблизително 100г/, 4 с.л.брашно / прибл. 80г./100г. захар и 200г.сметана са си точно за 2 желатина и кремът ми остана леко рядък. Отчитам като грешка,че използвах от малките еклерчета, които са по-меки и вероятно не попиват толкова. Иначе, тортата се получи невероятно вкусна, просто на външен вид не я докарах толкова перфектна, но следващия път ще модифицирам малко - да видим дали ще се получи. Все пак, благодаря, Умбра, гостите ми бяха възхитени!   bouquet
Виж целия пост
# 25
Оххх това нещо звучи и изглежда страхотно Grinning Ще се пробва,ама се чудя отде да ги търся тези големи еклери.Тук съм виждала само от малките newsm78
Виж целия пост
# 26
Макар и леко импровизирана - тортата стана супер!
Направих я с орехи, между другото, и също е много вкусно...
А крема е просто божествен  Heart Eyes

мЪрси на Умбра за бързата, лесна и вкусна тортичка   bouquet
Виж целия пост
# 27
Радвам се, че ви е харесала  Hug
Не знам защо тъй тези кремове стават редки, при мен нямаше такъв проблем  Thinking
Абе сгъстявайте на воля Simple Smile А все пак е хубаво кремът да не е съвсем гъст, защото иначе няма да омекне коричката на еклерите.
Виж целия пост
# 28
Умбра, на мен само единят крем ми беше рядък  Laughing Дръгия беше прекалено гъст  Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия