Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мрежавене на букви

  • 915
  • 4
Здравейте. 33г мъж-почивката(от 23.12 до 03.01) прекарах изцяло на компютър 12-16 часа и към 7 ден някъде буквите при четене и на близко и на далеч почнаха да ми се мрежават  и до днес е така особено на бял фон-виждам ги но ми се мрежават и другото което забележих е че от четене по телефона за кратко време примерно 30 мин 1 час ми се замае главата.ходих на няколко очни и повечето казаха спазъм на акомодация и че съм дигнал по 1 диоптър на 6.50 и 7,но вече минаха 15 дена +- и се чудя не би ли трябвало да отмине вече и дали да ходя някъде по София и изобщо какво да правя.и кой офталмолог по София бихте препоръчали?
Виж целия пост
# 1
Купи си капки за очи и излизай на разходка.
Виж целия пост
# 2
Купи си капки за очи и излизай на разходка.

Аз ще взема,но дали е от компютъра и дали ми трябва друг очен незнам
Виж целия пост
# 3
Можеш да опиташ пак една такава седмица и тогава ще разбереш.
Виж целия пост
# 4
Като за начало спри компютър и ТВ, а тел. ограничи до минимум - за разговори, това за поне 2 седмици. Вероятно си претоварил очите. Ако работиш на компютър по цял ден си вземи отпуск. До тогава може да вземеш капки за изморени очи и да капеш няколко дни, според опаковката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия