Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 5

  • 13 503
  • 643

Анкета

Най-обичан участник от \\\"ВИП Брадър България\\\":

Опции:

* Може да изберете максимум 7 опции.

За всички, които харесват и обичат да гледат ТВ формати, независимо дали са социален експеримент, ТВ ШОУ или ТВ ШООЛ!
За всички, които обичат да коментират участниците в тях, дори и след приключването им!
За всички, които обичат добрата компания, непринудения тон, интелигентните дискусии дори и за неинтелигентни хора, участвали, участващи или с намерение да участват в поредния ТВ формат!
 
С благодарности към Merri_An за усилията тази тема да я има през годините, поствам нейното описание и послание от оригиналната тема:
"Добре дошли в новата тема, в която се надявам да продължим да списваме както досега, миролюбиво и пълноценно, кой когато може, когато иска и когато има какво да каже и разкаже!
Надявам се да ви е приятно, да споделяте мнения, снимки, впечатления, статии, линкове и изобщо всякаква информация за хора, събития и факти, свързани с приключили ТВ формати или предстоящи такива, както и разбира се с главните им герои."
 
 
Предишните теми
 
Тема №1
Тема №2
Тема №3
Тема №4
 Разяснение за анкетата
 
Идеята е в няколко последователни седмици да изберем нашите лични фаворити от най-популярните у нас реалити формати.
За отправен пункт използваме анкетата от тема 4 и така след като гласуването за най-харесвани реалити герои от Сървайвър, Игри на Волята, Фермата, Къртицата и Биг Брадър приключиха, идва ред на ВИП Брадър, един от най-гледаните и обсъждани формати в исторята на българската телевизия.
Анкетата ще е активна 10 дена - до 16.04 Мисля, че това ще е достатъчно време за да гласуват максимален брой хора.
Имате право на 7 опции за глас. Когато изтече анкетата, класираните на първите 8 места продължават във финалния етап, където ще си съперничат с другите призьори от останалите топ формати за любовта на потребителите от Бг мама и званието, ''Най-обичан/популярен реалити герой в България.''
*** Тази снимка на логото на ''ВИП Бардър'' стояща като своего рода подпис е временна и тематична, когато приключим с анкетата ще бъде сменена с логото на Мастър Шеф и така по реда на допитване с останалите най-популярни родни формати (бройката ще я решим всички дружно в движение и според зависи).
 
Финалистите до тук:
От Сървайвър: Ники, Яна, Занев, Агонцев, Финдо, Дренски, Ваня и Йори
От Игри на волята: Юли, Ваня, Любо, Милен, Пламен и Джери
От Фермата: Митко Караиванов, Сами, Яни, Краси Джунов, Калоян ''Балан'', Райно, Веско ''Майора'' и Ангел
От Къртицата: Любо, Кирил, Марина, Деян и Бориса
От Биг Брадър: Лео, Здравко, Зара, Зейнеб, Стойка, Нед, Елена и Пацо
 

АРХИВ
анкетите до тук

Скрит текст:

Анкета 1 - Сървайвър

Разяснение за анкетата
 
Идеята е в няколко последователни седмици да изберем нашите лични фаворити от най-популярните у нас реалити формати. За отправен пункт ще използваме анкетата от тема 4 и ще започнем с шоуто, което спечели убедително гласуването, Сървайвър.
 
Анкетата ще е активна 2 седмици. Мисля, че това ще е достатъчно време за да гласуват максимален брой хора. Според резултатите ще варираме и ние. Може да приключим и по-рано, но евентуално и по-късно, но сега-засега мисля да е 2 седмици, считано от 20.01.2021 г.
 
Селектирал съм най-популярните сървайвъри от изминалите 5 сезона на най-популярното реалити предаване в България. Имате право на 5 опции за глас. Когато изтече анкетата, класираните на първите 5 места продължават във финалния етап, където ще си съперничат с другите призьори от останалите топ формати за любовта на потребителите от Бг мама и званието, ''Най-обичан/популярен реалити герой в България.''
 
Ето и пълният списък от селектираните сървайвъри. Той е прекалено голям за една анкета, така че направих допълнителна пресявка до нейния окончателен вид, който виждате в анкетата. Сигурно ще има недоволни, но това е положението. Не ми бе никак лесно...
Нели Иванова
Ахмед Шуганов
Дияна Агонцева
Звездомир Шутов
Семра Ниязиева
-
Георги Костадинов
Светла Димитрова
Георги Дренски
Станислав Илиев ''Финдо“
Антон Агонцев
Дилян Бъчваров ''Бъч“
Джина Стоева
Габриела Мартинова
Биляна Мартинова
-
Николай Мартинов ''Ники Сървайвъра''
Спас Стоянов
Силвия Димитрова
Галина Петкова ''Генералшата''
Яна Маринова
Здравко Здравков
Силвия Радулова
Евгения Джаферович
Георги Вънов
Янита Янчева
Али Алиев
-
Георги Кехайов
Ива Пранджева
Людмила Димитрова
Кирил Харалампиев
Маргарита Амиджинова ''Меги''
Димитър Ходжев ''Митьо Крика''
Светлин Занев
Светослав Бърканичков
-
Ваня Джаферович
Димитър Димитров
Йорданка Николова ''Йори“
Надежда Прокопиева
Дамяна Матева
Явор Зайн
Марчо Марков
 


Резултати

Доволен съм от активността в първата, мислех че ще е по-ниска, защото пак ще се повторя, Сървайвър е любим продукт, но как да се изразя, позабравен, хайде така да го кажем... Simple Smile
 
В крайна сметка реших осем сървайвури да продължат на финала и още сега ще кажа в аванс, че и от Фермата ще са осем предвид бройката на сезоните. На 1 стр. е писано, кои продължават напред за финала, както е даден и скрийн шот на приключилата първа анкета. И там без изненади. Точно тези имена очаквах да са сред призьорите.
От Игри на волята за финала ще продължат само шестима. Така реших, защото колкото и популярен да е формата е все още нов и е нормално Сървайвър и Фермата да имат леко предимство в тази насока.
 
Напред продължават:
Ники, Яна, Занев, Агонцев, Финдо, Дренски, Ваня и Йори.
 

 Анкета 2 - Игри на волята

Приключи и второто гласуване, това което определи любимите на Бг мама герои от ''Игри на волята.''
След 70 гласа, шестимата, които се класират на големия финал са:
Юлиян, Ваня, Любо, Милен, Пламен и Джери
Юлката унищожи конкурнецията, като събра почти толкова гласове, колкото тримата след него като общ сбор.
За мен бе изненада, че Наско и Катя не успяха да се преборят за място сред първите шест в крайното класиране, а Джери е приятната изненада. Първите петима до голяма степен бяха ясни...
 

 Анкета 3 - Фермата

Акцентите:
общо 67 гласа / цели 14 които не са гледали шоуто / 5 нули въпреки рекордните 7 опции за глас / шокираща нула за победителката от сезон 5, Веселка?!
 
Осемте, които се класират за големия финал са:
Димитър Караиванов - 22
Сами Хоссни - 20
Яни Андреев - 16
Красимир Джунов - 15
Калоян Димитров ''Балан' - 14
Райно Узунов - 11
Веселин Василев ''Майора'' - 10
Ангел Тенев - 10
 
Аз лично съм изненадан от победителя. Очаквах да събере доста гласове, но чак пък първо място си е 'уау' отвсякъде?!
От последния сезон само Ангел успа да мине ситото, което ме радва много, но в същото това време ме учудва фактът, че е на 2 място след Хепи Ванче в анкетата за любимец на сезона в официалната фен тема в 'секция Телевизия.' А пък Ваня в това допитване се провали тотално с мижавите 4 гласа и то при цели 7 опции!
Големият губещ е Дидо, който с 9 гласа остана извън борда!
Смазващо предимство на сезон 5! Цели трима финалисти са от този сезон, включително и двама от топ 3!
Двама са финалистите от дебютния първи сезон и от считания от мнозина за най-силния трети сезон + Ачката от последния 6 сезон, който иначе е най-гледания в историята на Фермата. От сезони 2 и 4 нямаме нито един финалист!
 

Анкета 4 - Къртицата

Очаквано гласуването за Къртицата протече най-скромно до тук, като бяха регистрирани само 30 вота, което е антирекорд, но пак е добро постижение. Отново голяма бройка на негледали, цели 13 човека. И фрапиращи 15 нули!
Оказа се, че сезон 1 е много по-популярен и харесван, защото четирима от петимата финалисти са от него. От сезон 2 напред продължава само Бориса, а учудващо за мен, Ивайла Бакалова не можа да се класира.
Радвам се обаче за Марина, на която бях голям фен и силно и стисках палци. И сензационно донякъде, но победителя от сезон 2, Георги Стоянов хапна един топъл геврек.

1. Любо - 10 гласа
2. Кирил 'Къртицата' - 7 гласа
3. Марина - 6 гласа
4. Деян Неделчев ''Икебаната'' - 5 гласа
5. Бориса Тютюнджиева - 5 гласа


Анкета 5 - Биг Брадър

33 гласа, малко повече от Къртицата ; само 4 негледали (единия глас е мой), което е добре, но цели 20 нули?! и то при рекордни 7 опции за гласуване, което е абсолютен негативен рекорд до тук в допитванията!
Изненадващо за мен Никита и Фризьора останаха извън финала!
И тук прави впечатление силното разделение при отделните сезони, което се забеляза първо при Фермата, а после и при Къртицата. Цели петима от класиралите са участниците в първия Биг Брадър, което явно го прави и най-гледания и най-силния такъв. Аз също гледах краят му. Двама са от сезон 2 и един участник от сезон 3. Извод някакъв? С всеки изминал сезон качеството, каста и сценария са ставали все по-слаби, справка и сезон 2 на Игри на Волята. Явно Тупарев е майстор да направи нещо уникално, което да разбие боксофиса, но след това собственоръчно съсипва всичко, което е съградил...

топ 8 на класиращите се за финалното гласуване:

1. Леонардо Бианки ‘’Лео“ - 17 гласа
2. Здравко Василев - 10 гласа
3. Светлозара Трендафилова ‘’Зара’' - 10 гласа
4. Зейнеб Маджурова - 9 гласа
5. Стойка Стефанова ‘’Пипирудата’' - 8 гласа
6. Найден Найденов-Нед - 8 гласа
7. Елена Георгиева ‘’Хубавата Елена’’ - 7 гласа
8. Панайот Кючуков ‘’Пацо“ - 7 гласа


 Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата!
Голяма част съм ги забравила вече, иначе всичко съм изгледала. Гласувах за Ники Мартинов и за Ваня Джаферович, защото смятам, че това са двамата най-заслужили победители- единият със сила и умения, а другият с ум.
Виж целия пост
# 2
Юхуу... Мерси за темата. В анкетата гласувам за Али Алиев. (Ники Мартинов се държеше изключително просташки и непочтително с него, а Али беше един от най-добрите в неговия сезон)
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата.

Аз да си призная, въпреки, че съм гледал повечето сезони на Сървайвър, не помня голяма част от хората в анкетата. Гласувах за тези, които все пак помня и са ми направили впечатление:

Ники, Агонцев, Занев, Йори и Финдо (Финдо измести Кирил Харалампиев в последния момент Grinning).

До някъде е проблем, че са давали някои от тези сезони преди близо 15 години. Има ли къде да се гледат да се гледат онлайн (дори и да е платено. Не съм много запознат с БТВ+ и Voyo).
ПС: Докато пишех коментара намерих един канал в youtube в който са качени част от сезоните.

Скрит текст:
Surviving in a place where people already live.

Виж целия пост
# 4
Аз помня всички участници, но ми се губи кой точно как си е изиграл играта, забравила съм част от интригите и игрите за издръжливост.

Най-впечатляващи като обрати за мен са Ники Мартинов и на Ваня Джаферович. Вторият страхотно си изигра картите, голямо удоволствие ми достави как ги надигра, с помощта на Йори.

Останалите трима, за които гласувах са, Яна Маринова, Занев и Финдо.

Мисля, че харесвах и Силвия Радулова, но не си спомням играта ѝ много-много, Дамяна пък ми беше голяма сладурана.

Бих гласувала за Карамазов! 😁
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата! Гласувах само за Ники Мартинов. Удоволствие беше да го гледам. За мен той е ненадминат в тази игра.
Виж целия пост
# 6
Къде можем да гледаме сезони. Аз не го гледах навремето...
Виж целия пост
# 7
Бях голяма фенка на предаването, но годините си казват своето. Гласувах според това дали веднага ми излиза образът срещу името. Оказа се, че доста образи ми се размиват. Та, явно запомнящи в съзнанието ми са останали :
Яна Маринова, Финдо, Ники Мартинов, Ваня Джаферович. И други помня, но са ми крайно неприятни, за да дам глас. Жена му на Ваня, Агонцев и други...
Малко доста черен хумор, но Нончо имаше най-запомнящо се участие. Харесвах го. Много ми беше мъчно тогава.
И благодаря за темата!
Виж целия пост
# 8
Мерси за новата тема, Diavolo Flowers Hibiscus

"Сървайвър" е прекалено хард за моя вкус и съвсем малко съм гледала от него, така че няма да гласувам в анкетата.
Виж целия пост
# 9
Записвам се. Гласувах за Ники Мартинов, само този сезон и сезона с кмета на моя град гледах, но той в Сървайвър почина и прекрати гледането.
Сега съм на вълна Черешка и "Разследване на самолетни катастрофи" Grinning
Виж целия пост
# 10
Дяволче, благодаря за труда и за темата!
Отново ще кажа, нека си списваме миролюбиво и си говорим за който каквото му душа иска, това, че анкетата е за "Сървайвър" не значи, че не може да речем да се отвори приказка за ИВ, "Фермата" или друго предаване.
Старите муцуни - Врабчо, Кали Бери, Билянка, Фанфанито, Ави, Вики....може да пропускам някой - моля ви, момичета, това си е нашата тема, ние я правим, пишещите, няма значение кой я пуска, важно е кой пише и какво пише, всички са готини, добронамерени, всеки знае нещо, което друг не, не се отказвайте и нека си пишем кротичко както досега. Heart
За анкетата....аз наистина съм забравила повечето сървайвъри.
Естествено, глас за Ники Мартинов, не го харесвах/м като човек, но като сървайвър няма друг като него.
Жалко, че нито една от дъщерите му не можа да достигне нивото му.
Гласувах за него, Нели Иванова и Яна Маринова. Яна ми е любимка и като актриса, и като жена я харесвам, и много исках да спечели и формата.
За Финдо се колебаех, и за Кехайов, ама не бях чак такъв фен и на двамата.
Йори ми беше любимка, защото беше злодея на формата, а и така финтира останалите и доведе Ваня Джаферович до финала, че направо шапка ѝ свалям.

И поздрав за "старите муцуни".
Нямах време покрай Коледа, че е с такава тематика, но става и сега.
Старо и "златно". Heart
Виж целия пост
# 11
Ооо аз си следя темата. Жалко че не знаех че има такава. След патакламите с Игрите миналата година, не съм разбрала че сте създали нова тема. Един ден реших да вляза в темата за Игрите 1 и видях че е заключена. И реших че това беше. Едва тази година случайно от друга тема разбрах за тази. Та чета си ви, което не ми е интересно прескачам и така. Не ме бърка кой за какво пише. Все научавам нещо.
Виж целия пост
# 12
Ооо аз си следя темата. Жалко че не знаех че има такава. След патакламите с Игрите миналата година, не съм разбрала че сте създали нова тема. Един ден реших да вляза в темата за Игрите 1 и видях че е заключена. И реших че това беше. Едва тази година случайно от друга тема разбрах за тази. Та чета си ви, което не ми е интересно прескачам и така. Не ме бърка кой за какво пише. Все научавам нещо.
Ами значи помниш колко грозно стана в заключената тема накрая.
Ако не помниш - много грозно.
Аз исках да пусна втора там, не позволиха, а и с право, щеше да стане същото.
После, като я пуснах тук, първоначално разни....хора идваха периодично да ......говорят разни неща, доклади имаше, то беше чудо на чудесата. Да се не надяваш, заради едно предаване. Щото ние първо си пишехме за ИВ, и заглавието беше друго, и корицата. Хайде смених и заглавието, и кориците вече не бяха с насоченост ИВ. То беше цирк, абсолютен, затова реакцията на Врабчо е такава, аз прекрасно я разбирам, и се надявам да размисли и да продължи да си пише.
Виж целия пост
# 13
Ами аз точно това ми се губи, защото като влязох и имаше трито и темата заключена и направо не можах да си обесня къде се изпарихте всички. Въобще не предположих че друга тема е създадена и сте се изместили всички. Никой не ми писа, а и от къде да знаят хората кой какво видял и прочел. Та не се сърдя. Радвам се че ви намерих и продължавам да ви следя.
Виж целия пост
# 14
Записвам се. Гласувах за Ники Мартинов, само този сезон и сезона с кмета на моя град гледах, но той в Сървайвър почина и прекрати гледането.
Сега съм на вълна Черешка и "Разследване на самолетни катастрофи" Grinning
О... Разследванията на самолетни катастрофи съм ги изгледал всичките 20 сезона, някои и по 2-3 пъти.
Първите сезони ги даваха със субтитри, още преди около 15 години... Човек научава доста неща за авиацията от тази поредица. Супер са Nat Geo
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия