За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 286
  • 734
# 15
Здравейте, имам месо от главата на диво прасе и идея си нямам какво да го правя. Моля за рецепти.
Каквото правиш с месо от другите части на глигана. Ако Нямаш идея, влез в блока, има категория глиган, ще си харесаш нещо
Виж целия пост
# 16
Колко време може да се съхранява в хладилника осоленият хайвер?



Откъде купувате хайвер?
Виж целия пост
# 17
Моят е от рибата, която приготвяхме. Не знам къде се продава.
Виж целия пост
# 18
В някои рибарски магазини продават. Купувала съм от Халите, но не от щанда за сурова риба, а от едно малко щандче за рибни продукти, от страната на ул. Пиротска.
Виж целия пост
# 19
Здравейте, имам месо от главата на диво прасе и идея си нямам какво да го правя. Моля за рецепти.
Пепчо вече ти е отговорила, но да кажа и аз. Simple Smile Правя пача по рецепта от блога на Пепчо. Една част замразявам (сварена) и като реша правя супа или каша. Може сварена да сложиш в пластмасова бутилка, да замръзне, после режеш и сервираш като мезе (отгоре ръсваш малко червен пипер) към вино.
Виж целия пост
# 20
Имам тези продукти... Дали ще стане торта от тях +течен шоколад


Виж целия пост
# 21
Имам въпрос за желатин-вече затоплен може ли да се прибави към студена смес?
Виж целия пост
# 22
Имам въпрос за желатин-вече затоплен може ли да се прибави към студена смес?
Точно така се прави, важното е да не завита при затоплянето и да се разбърква хубаво
Виж целия пост
# 23
Добре е и сместа да е леко затоплена.
Виж целия пост
# 24
Имам въпрос за желатин-вече затоплен може ли да се прибави към студена смес?
Да не е много студена е най-добре, ако са на стайна Т продуктите е идеално. И мнооого добро разбъркване с желатина.
Виж целия пост
# 25
Благодаря ви, момичета Hug
Виж целия пост
# 26
Ако сместа е студена, изчакай желатина да изстине.
С горните продукти ще стане торта, макар сметаната да е гадна. Но трябва да се добави нещо към крема, например крема сирене. Аз харесвам маскарпоне, заквасена сметана, конд. мляко.
Виж целия пост
# 27
Имам тези продукти... Дали ще стане торта от тях +течен шоколад




Аз слагам заквасена сметана на медовика, не знам с разбита как ще стане, но не пречи - просто ще си е твоя импровизация!
Виж целия пост
# 28
Искам да направя сушено пилешко филе като пъстърма.В рецептите които гледах се осолява като се поръсва със сол.Хрумна ми дали немога да я осоля в зелева чорба.Някой пробва ли така да прави и колко време трябва да се държи?Дали по същия начин може да се осоли свинско бон филе?
Виж целия пост
# 29
Искам да направя сушено пилешко филе като пъстърма.В рецептите които гледах се осолява като се поръсва със сол.Хрумна ми дали немога да я осоля в зелева чорба.Някой пробва ли така да прави и колко време трябва да се държи?Дали по същия начин може да се осоли свинско бон филе?
категорично не
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия