Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бременност и болки в мъдрец

  • 340
  • 10
Здравейте, в 7г.с. съм и от снощи усещам болки в мъдреца. Разпространява се и по челюста, дори когато си мърдам главата ме боли. Зъболекарката каза,че може да ме види чак във вторник, но не се наема да прави кой знае какво от съображение. Може ли да ме посъветвате да правя гъргара с нещо или някакво мазило, обезболяващо.Незнам.Много се притеснявам.
Виж целия пост
# 1
Направи си Смрадлика и се жабуркай, ще ти мине от нея и няма да ти се наложи да ходиш във вторник. 
Виж целия пост
# 2
По принцип избягват всякакви стоматологични манипулации по време на бременност, но се налагат и неотложни. Аз си извадих мъдрец - с упойка, та и антибиотик взех преди и след манипулацията и няколко дни по-късно се усъмних в липсата на цикъл и тестът ми за бременност беше положителен - 5 или 6 седмица. Лека бременност и успех със зъбчето Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Направи си Смрадлика и се жабуркай, ще ти мине от нея и няма да ти се наложи да ходиш във вторник. 
това, че няма да и се наложи да ходи във вторник, в кристалната топка ли го видяхте?
Посетете зъболекар и вижте какво може да се направи, вече има щадящи упойки ако се налага вадене, няма нужда да се притеснявате. Ако зъболекар ви отказва лечение само защото сте бременна и намира за нормално да търпите тази ужасна болка, съветвам Ви да си намерите по-добър, защото този не става. До вторник - жабуркането с лайка облекчава, може да пробваш и с антисептични води за уста.
Виж целия пост
# 4
Точно когато бях бременна в 10 г.с,мъдрецът ми реши да забира. В началото болката беше почукваща и поносима, но стигнах до там да ме боли целия череп отпред. Чакаха ме да вляза в 12г.с, а до тогава ми правиха дренажи всяка седмица. Болката беше ужасна и нямах търпение да го извадят, ревях от болка и място не си намирах.
Това беше преди 12 год, сега вече може и да има упойки подходящи за по-ранни г. с, не знам.
Пожелавам ви бързо да се реши проблема!
Виж целия пост
# 5
Търсете стоматолог възможно най- скоро.
Мен ме заболя е петък, в събота търсих стоматолог, но никой не работеше. Една се опита по телефона да ме лекува, каза ми че щом мога да си отваря устата ще изтърпя до понеделник. Обаче в неделя сутринта се събудих със страшни болки и с невъзможно да си отворя устата. Някакъв кошмар беше. Освен, че се наложи 2 пъти да ми слагат упойка, слагаха ми дренажи, пих и антибиотик. Бях някъде 7-8 седмица.
Не оставяйте нещата, защото положението много бързо се влошава. Сега има хубави упойки, които са подходящи за бременни. Същото важи и за антибиотиците. Щом се налага, трябва да се приемат.
Виж целия пост
# 6
Благодаря Ви , болката още е търпима, но я усещам при мърдане, сякаш е в челюста. Ще пробвам със смрадликата. Той имаше дупка отдавна , но не ме болеше.Канех се все да го извадя, но много ме е страх, защото от първата бременност зъбимите се рушаха и всичко е с коронки.И сега, точно сега ще ме заболи. Моя приятелка акушерка ми препоръча да пия парацетамол.
Виж целия пост
# 7
И на мен ми бяха казали парацетамол, като единствено обезболяващо
Виж целия пост
# 8
Търсете стоматолог хирург, а не обикновен, че ако решат да го вадят, могат да направят поразии непрофилираните стоматолози.
Виж целия пост
# 9
Ако е от полза, и става въпрос за София,
тук извадиха моят мъдрец, докато бях бременна.
https://clinicaduchev.com/bg/for-you/
Виж целия пост
# 10
Ако е от полза, и става въпрос за София,
тук извадиха моят мъдрец, докато бях бременна.
https://clinicaduchev.com/bg/for-you/


не, за Бургас става въпрос.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия