Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Емблематичен за едно време клуб "Хавана" на бул. "Витошка"

  • 1 152
  • 12
Здравейте! Има доста оскъдна даже бих казала никаква информация относно някогашният емблематичен за софийския нощен живот клуб "Хавана". Бих се радвала ако някой от вас има някакъв спомен за добре прекарано време там или може би дори снимка ... Или каквото да било свързано с него... Събирам общо взето всякаква информация! Simple Smile


Благодаря, за което предварително!
Виж целия пост
# 1
Изгледай "Опасен чар"..)
Виж целия пост
# 2
По мои изчисления, са го затворили преди 90те, защото аз след това започнах да бръмча по Витошка и го помня затворен или поне непопулярен. След това май отвори за малко като ресторант или сладкарница. Преди това - 70те, 80 те съм била твърде малка, за да мога да кажа нещо.
Виж целия пост
# 3
А, не. След 90-те беше, работих там 91-a даже..
Виж целия пост
# 4
Значи не помня добре...
Виж целия пост
# 5
А, не. След 90-те беше, работих там 91-a даже..

Интересно.. големият интерес, който проявявам е защото един от собствениците лека му пръст Димитър Ценов по прякор "Слона" ми е баща. За съжаление твърде малко информация успях да науча от него поради факта че може би съм била твърде малка за да я запомня.. Сега единствения начин макар и алтернативен да разбера повече е именно тук мисля...


Ще се радвам ако имате какво да споделите, както Вие така и всеки друг.

Благодаря отново!
Виж целия пост
# 6
Ама какво точно искаш да научиш?

Опасен чар доста добре показва какво е било.
Нощен бар, с вариететна програма. Дансинг и около него масички. Питиета и ядки май само.
Виж целия пост
# 7
Ами повече относно може би самата атмосфера, отношение и впечатление.. общо взето всичко тъй като както казах нищичко не знам ... Имах една стара видео касета със запис на жена която е облечена в двойна кукла имитираща танцуващи мъж и жена, която е доста впечатляваща впрочем Grinning  ... Но благодаря ще изгледам филма .. Това е доста полезна информация!
Виж целия пост
# 8
Вариете, балета на ГДР и тн..Wink
Потърси в гугъл и ще добиеш представа.
Но те повечето барове в онова време бяха такива. Шератон, Астория на Златните, Гранда в Дружба, вариететата в Слънчев бряг и Албена.
Виж целия пост
# 9
Аз имам спомен от някакъв бар, в който имаше фокусници, а аз се паднах зад тях и видях как едно папагалче се промъква в една кутия.
Виж целия пост
# 10
Всичко  имаше, като мини-цирк си беше, но най-много певци и балети..)
Виж целия пост
# 11
Сигурна съм, че е било в пъти повече Класно от към организация и изпълнение от сегашния нощен живот .. Иначе както казах в нета не намирам абсолютно нищо..

Благодаря много! Simple Smile
Виж целия пост
# 12
E, няма база за сравнение. Съсвем други времена бяха.
Отиваш на бар - гледаш програма и си пиеш питиета, после има музика и мъжете канят на танц..Ех..)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия