Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моята адвокатка и моята история

  • 1 356
  • 2
Искам да изкажа благодарността си към моята адвокатка на делото за родителски права и издръжка, която ми помогна да оцелея, аз и моите 3 деца.
Италианецът, с който живях на семейни начала във Варна и с когото работих 8 години, за да иградим общо бъдеще и имаме чудесен син, въпреки, че не го допусках и се доверих и обичах искрено, се оказа точно такъв, какъвто описват италианците... Остави ме заради 20 години по-млада от него, едно момиче от Белорус, оказа се че ми е изневерявал още от втората година на връзката ни, а като капак на всичко, за да отмени едно подписано от двама ни споразумение за издръжка, ме изкара най-черната, мен и семейството ми и се отрече от сина си, спря да му се обажда, да го вижда, да ни дава и един лев.
Заведе 2 дела срещу мен за обида и за анулиране на споразумението, защото съм го била тормозила психически да го подпише, а аз само плаках.. Молила съм го била да признае детето, имала съм друг, искаше на акта за раждане на детето да пише баща неизвестен...защо...заради една 35 годишна, която му беше промила мозъка и заради едни пари.
Исках да се споразумеем от самото начало, когато разбрах, че парите му идват много, бях съгласна на всякаква помощ, имаше дни в които нямаше какво да ядем, въпреки че работих, парите не стигаха, останахме 2 пъти без ток
Болката беше огромна.
Тогава отидох при адвокат Черкезова.
Сега делото мина, благодарение на нея успяхме да постигнем споразумение.
 Имам още две дела срещу мен от него - за обида и разваляне на споразумението, по които работя с една друга фантастична адвокатка, приятелка и колежка на Деси Черкезова, адвокат  Пенка Христова, голям професионалист, много мъдра и човечна.
Ето какво написах във фейса си.

Благодаря Ви, адвокат Черкезова! Благодаря за професионализма, коректността и вярата в мен!

...... 🌹🌹🌹🌹🌹....... ♥️♥️♥️🥀

Адвокат  Черкезова ми помогна да се отърся от чувството на беззащитност, слабост и безизходица и да се взема в ръце, да разбера, че в онзи ужасен момент нямах нужда от съжаление и рамо за плакане, а от сила, голяма мъжка сила, за да мога да издържа и оцелея, заради децата си, заради мен самата.
"Стегни се, Даниела" , казваше ми, "това няма да помогне нито на теб, нито на децата ти!"
Почувствах, че имаше право, трябваше да бъда силна - силна, търпелива и позитивна, като нея. Доверих и се изцяло, научих се неусетно да контролирам сълзите и самосъжалението, първо за пред нея, после и заради себе си.
Не беше никак лесно да се борим с някой, който беше решил да ме очерни и унищожи, въпреки 8-те години голяма любов /или поне от моя страна/. Сърцето ми кървеше, а разумът не проумяваше на какво беше способен той... омразата, отричането, лъжите, коравосърдечието...

Тя нито веднъж не ме съжали,  нямаше защо. Накара ме да повярвам, че съм ценна, че съм и че ще бъда добра майка, че ще се справя сама!
Зад строгото изражение и малкото, но на място думи се криеше една истинска загриженост и аз я долавях...
Когато тя, най-накрая, все пак започна да се усмихва, разбрах колко много е държала на мен и на това да спаси семейството ми и че като един истински професионалист не е допускала да се поддаде на емоциите, за да може да ме защити най-правилно.

Адвокат Черкезова е от онези адвокати, които изживяват делата си, влагайки цялото си сърце и едно необоримо и свято чувство за правда и правосъдие!

Аз и се доверих и не сгреших.

Благодаря ти, Деси! ♥️♥️♥️
Благодаря и от името трите ми деца!
И аз ти Желая  щастие!
Виж целия пост
# 1
Тя не отговаряше ли преди години на въпроси на потребители тук?
Много познато ми звучи фамилията.
     ...
Виж целия пост
# 2
И аз мисля, че преди се включваше тук във форума.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия