Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не ме оставяй (Beni bırakma) - Нова ТВ

  • 861
  • 6
Beni Bırakma (Не ме оставяй)
всеки делник от 15.00 ч. по Нова ТВ
Продукция: Focus Films 2018-2021
Епизоди: 551 (към 15 февруари 2021)

Режисьори: Джанан Евджимен, Гюрсел Атеш, Айше Тюген, Дилшен Кявузлу
В ролите: Еркан Вели, Съла Йозлем Йонемли, Емрах Акдуман, Суде Доар, Гонджа Якут, Есенгюл Айпек, Чаала Чукурова и др.  

Арзу е жена на средна възраст, която има щастлив брак и хубав живот. Съпругът ѝ Дженгиз и двамата  ѝ синове Тарък и Емре живеят заедно в Анкара. Емре се връща у дома, след като е завършил медицина. При завръщането му старата приятелка на Арзу - Есин им идва на гости и това променя живота им. Защото Есин е единственият човек, който знае истината за истинския баща на Тарък – братовчедът на Есин - Орхан. Орхан обезчестява Арзу, докато са студенти, и я изоставя. Есин използва тази тайна, за да постигне охолния живот, за който си мечтае, и планира да ожени дъщеря си Джансу за Емре.

Когато на Емре му се налага да посети Истанбул за медицински семинар, Джансу е принудена от майка си да се срещне се него и да го разведе из града. Но в спомените на Джансу Емре е пълно и грозновато момче, затова тя изпраща прислужницата си да се срещне с него и да се престори, че е тя. Прислужницата Зейнеп се съгласява, защото има нужда от пари, за да завърши образованието си по медицина. Емре и Зейнеп се влюбват от пръв поглед и това се превръща в преломен момент за всички и повод за огромно напрежение за Арзу. Между Джансу и Зейнеп се разразява война, която проваля плановете на Есин. Арзу ще трябва да се бори с много събития, но няма да успее да попречи на семейството си да се разпадне.

ЕПИЗОДИТЕ С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ
ЕПИЗОДИТЕ НА ТУРСКИ
Виж целия пост
# 1
Някой гледа ли сериала? Първи впечатления?
Аз смятам, че както е с непознати актьори, това донякъде е предимство. На мен лично ми писна от едни и същи физиономии.
А Focus Films, които стоят зад сериала са анкарска филмова компания и подобно на другите им многосерийни саги (Морска звезда, Не ме забравяй, Прости ми...), и този е сниман предимно в Анкара,  което значи, че и актьорският състав явно е от столицата.
В Турция днес даваха 553 еп.
Виж целия пост
# 2
В момента, в който видях коя е филмовата компания и ме загубиха като зрител. Няма да си причиня още веднъж "Прости ми", а и с тия 500 и кусур серии .....
П.П. Благодаря за темата и информацията, която даваш /не само за този сериал/!
Виж целия пост
# 3
И то при нас ще са много повече серии, защото тук дават по 41-44 мин. на серия. Докато оригиналните са към 60 мин. и вече са излъчени над 560, а и няма изглед скоро да приключи.
Мисля, че и "Елиф" (Намери ме) е нещо подобно
Виж целия пост
# 4
Има някои наивни сцени, но на мен ми харесва двойката Емре и Зейнеп
Виж целия пост
# 5
А Тарък и Съла са съпрузи, но спят... тя на дивана, той на пода. Като онези от "Назови ме по име"
Виж целия пост
# 6
При Тарък и Съла вече се запалва искрата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия