Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прием на противозачатъчни

  • 311
  • 9
Здравейте.На 19г.съм.Вчера бях на гинеколог и ще започвам да пия противозачатъчни Белара.До сега не съм пила и единственото ,което знам е че трябва да започна да ги пия от първия ден в който ми дойде и трбява да ги пия всеки ден по едно и също време.Въпросът ми е какво ще стане ако ги започна сега ? Какво друго може да ми кажете за тези хапчета,което не знам понеже, както казах за 1 път ще пия и малко или много си имам притеснения.Трябва ли да има периоди в които да ги прекъсвам ? Възможно ли е да забременея понеже водя полов живот?
Виж целия пост
# 1
Прочети си внимателно листовката. Там са отговорите на всичките ти въпроси.
После още веднъж я прочети и спазвай това, което пише вътре, за да си нямаш неприятности.
Виж целия пост
# 2
Скрит текст:
Здравейте.На 19г.съм.Вчера бях на гинеколог и ще започвам да пия противозачатъчни Белара.До сега не съм пила и единственото ,което знам е че трябва да започна да ги пия от първия ден в който ми дойде и трбява да ги пия всеки ден по едно и също време.Въпросът ми е какво ще стане ако ги започна сега ? Какво друго може да ми кажете за тези хапчета,което не знам понеже, както казах за 1 път ще пия и малко или много си имам притеснения.Трябва ли да има периоди в които да ги прекъсвам ?
Възможно ли е да забременея понеже водя полов живот?
Мда, сексът често води до забременяване Grinning
Само Дева Мария е успяла да забременее без полов контакт, но и това се оспорва.
А защо не попита лекаря си вчера?
Виж целия пост
# 3
Здравей. Решението си е твое , но ако търсиш мнение , дали да ги приемаш аз съм против . Младо момиче си . Живеем във време в което има десетки други начини за предпазване .  "Противозачатъчните хапчета поддържат постоянно високи нива на естроген в женското тяло, нещо, което нито е естествено, нито е много безопасно. Естественият месечен цикъл при жените се състои от покачващи и понижаващи се нива на естрогена и прогестерона. Противозачатъчните хапчета поддържат неестествено високи нивата на естрогена – толкова високи, че дори заблуждават организма да възприема тези високи нива като знак за бременност, за да се стопира овулацията, с цел предпазване от нежелана бременност."


Желая ти всичко добро .
Поздрави.
Виж целия пост
# 4
Елора ,здравей.Grinning Имах в предвид каква е възможността да се случи докато приемам тези хапчета.Grinning
Smiley
Виж целия пост
# 5
Ако не ги приемаш когато и както трябва, ако своеволничиш и ги пиеш както ти хрумне, без да спазваш схемата, ако не спазваш другите условия, които са описани в листовката, вероятността да забременееш въпреки тях не е нереална.
Виж целия пост
# 6
Благодаря.А почивка 7 дена трябва ли да се прави като свърши блистерчето ? Понеже на листовката не пише? И тези белите хапченца след като свърша розовите ли трябва да се пият
Виж целия пост
# 7
Пише, пише, чети внимателно. И за белите хапченца, и дали има нужда от почивка...  Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Здравейте! Момиче на 18г съм и започнах да пия противозачатъчни хапчета Логест на 18 фев(6ти ден от цикъла ми който беше и последният ден от него). Престои ми да приключа 1та опаковка и 2ри цикъл. Въпроса ми е дали при започването на 2та опаковка съм защитена и ако не кога ще съм?
Виж целия пост
# 9
Здравейте! Започнах да пия противозачатъчни хапчета Логест на 18 фев(6ти ден от цикъла ми който беше и последният ден от него). Престои ми да приключа 1та опаковка и 2ри цикъл. Въпроса ми е дали при започването на 2та опаковка съм защитена и ако не кога ще съм?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия