Търси се татко герой. Споделете най-скъпите родителски моменти! Спечелете комплект LIPIKAR!

  • 6 181
  • 102
Татко. Той не е само човекът в семейството, който осигурява храна и подслон. Татко винаги дава закрила, подкрепа, физическа и емоционална сигурност, разбиране, вяра в собствените сили. Татко е повод за гордост, утеха и силна ръка, която ти помага да продължиш напред.

Ние от La Roche-Posay сме сигурни, че татковците са не по-малко важни от майките в отглеждането на децата, но за тях се говори много по-малко.

В днешни дни татковците са силни и грижовни, строги и забавни, учат децата си на спортен хъс, но и как да потърсят приятелска помощ, споделят радостите, успехите и тревогите на децата си.

Днешните татковци знаят как да утешат, как да гушнат и как да отнемат болката, точно както го правят и майките. Татковците днес са онези герои, от които всяко дете има нужда, за да расте уверено, щастливо и гордо. И е толкова хубаво, когато можеш да кажеш: “Да, нашият татко е точно такъв!”Тази тема е призив към всички бащи, които се преструват на принцеси и носят магически диадеми, когато дъщерите им поискат. За бащите, които са майки, когато майките отсъстват; за бащите, които прекарват безсънни нощи, когато детето им има висока температура. За всички бащи, които се учат да плетат плитки и да връзват опашки..., за тези, които са обичали и все още обичат! Защото те са истинските герои във всяка семейна приказка.


Скъпи татковци, включете се в нашия конкурс, организиран съвместно с BG-Мamma!
Изпратете ни снимка или видео с любимо занимание с децата или просто ни разкажете за този безценен момент. Може да споделите общ талант, хоби или запечатан момент на грижовност към децата.

Скъпи майки, това е призив и към вас! Ако имате партньор, с когото се гордеете и споделяте приключението, наречено родителство – разкажете ни за него! Нека светът разбере за вашия ГЕРОЙ!

На 31 март ще наградим трима потребители с комплект продукти за грижа за кожата, подходящи за цялото семейство. Всеки комплект съдържа: LIPIKAR SYNDET AP+ измиващ крем 400 мл, LIPIKAR HUILE LAVANTE AP+ измиващо олио 400 мл, LIPIKAR BAUME AP+M липидовъзстановяващ балсам 400 мл.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
SatisfiedSimple Smile Чудесна възможност да похваля "Нашият" татко, който преодоля страха си да държи крехко новородено и с крайно тревожна физиономия го държеше по време на баня, все едно скачаше с бънджи. Heart Exl
Виж целия пост
# 2
Най-редовно,след като аз съм минала през “разкрасителни процедури” от дъщеря ми,следват такива и за баща й. 😆 Последният път го беше накичила с всичките си налични шнолки за коса.
Виж целия пост
# 3
Моят съпруг ми помага в домакинската работа, в отглеждането на децата и във всичко.Много съм му благодарна за подкрепата.
Виж целия пост
# 4
Нашият татко всяка вечер къпе децата. Това е техният ритуал и много се забавляват.
Най-любимо ми е като видя тати да суши косата на момичето ни.
Виж целия пост
# 5
Мъжът ми страхотен Татко. Малко ми е жалко да кажа, но работя от следобяд до късно вечерта и мъжът ми взима детето от детската градина, учат заедно и си играят. През седмицата, той се занимава с детето повече от мен.
Виж целия пост
# 6
И аз мога да се похваля с грижовен, отговорен и любящ съпруг и баща.Винаги когато се наложи помага с всичко- дом.работа, да заведе децата на зъболекар/лекар, да ги вземе от у-ще, със сина ни(8г.) ходят заедно да спортуват, обичат да прекарват време заедно.Лятото често ходят за риба.Вкъщи той е математика и винаги решават задачи с каката (17г.)по физика и математика.
Късметлии сме с нашия татко!
Виж целия пост
# 7
Нашият татко помага във всичко. Разбира се, най-любимите им моменти са свързани с чисто мъжките дейности - като смяна на гуми на колата например или дребни ремонти, които правят заедно Simple Smile
С удоволствие споделям един прекрасен миг от миналата пролет  - моите двама мъже по екопътеката към местността Живата вода, до с.Боснек.

Виж целия пост
# 8
Нашият татко пое грижите за малката ни дъщеричка , тъй като аз трябваше да се върна на работа. Тя сега е на 6++, а той официално е в бащинство от 6 месец! По- голяма отдаденост и разбиране не мога да си представя , като той замрази кариерата за момента, за да се посвети на малката ❤

Малко татковци биха направили подобна постъпка и се гордеем, че нашият е един от тях ❤
Той не просто помага, той гледа малката наравно, че понякога и повече от мен ❤
Виж целия пост
# 9
Определено детето си има татко мечта. От карантината насам дори полага повече грижи  за дома и детето от мен, тъй като е по-свободен.
Виж целия пост
# 10
Моят мъж е бащата, което всяко дете би искало да има. Благодарна съм на съдбата, че е до мен и че имам дете именно от него. Справя се сам с всичко, свързано с детето и му имам пълно доверие. Като се прибере от работа играе с него, извежда го навън, храни го, къпе го. Постоянно му ремонтира любимите играчки, тъй като детето редовно ги чупи. Утешава го, когато го боли или е тъжно. С нетърпение очакваме скоро и второто си детенце:)
Виж целия пост
# 11

Това е една от игрите всяка вечер.
Виж целия пост
# 12
И аз мога да се похваля с грижовен, отговорен и любящ съпруг и баща.Винаги когато се наложи помага с всичко- дом.работа, да заведе децата на зъболекар/лекар, да ги вземе от у-ще, със сина ни(6г.) ходят заедно да спортуват, обичат да прекарват време заедно.Лятото често ходят за риба.
Виж целия пост
# 13
Признавам си, че нашия татко беше единственият, който къпеше малкия от първия ден вкъщи и така до над годинка. Аз все си мислех, че ще го удавя, че ще го изпусна в банята... и не смеех. Rolling Eyes
Сега се чудя на акъла си 😆
Виж целия пост
# 14
Най - уникалния татко. Сина ми направо го побърква от игри и той не смее да откаже. Още на 2 го научи на да борави с отверка, чук , знае имената на всеки инструмент , превозно средство, камиони и т.н Неща не посилни за мен. Обичаме те тате !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия