Здравейте!
Скрит текст:
Имам контакт известно време с госпожа Татяна Тодорва от Дневен център за възрастни хора, гр. Димово. В тази тема са изложени детайли.

В последния ни разговор тя сподели за семейство с четири деца, които нямат дори обувки. Можете да си представите, че покрай обувките им липсват и други елементарни ежедневни било хигиченични, било хранителни продукти.

Ако някой има желание да подари дрехи, обувки и дълготрайни продукти на тези дечица, моля изпратете пакетите до:

гр. Димово
обл. Видин
ПК 3750
ул. "Васил Коларов" № 1
за Татяна Тодорова

Размери: от 140 см нагоре за дрехи, обувките от 34-38. Децата са момичета и момчета.

В темата в другия раздел е посочен и телефонния номер, ако някой има съмнения за каузата. Дамата е изключително дружелюбна и отзивчива; работи през уикенда в спешния център на гр. Димово и може да оставите пакетите там, ако предпочитате лично да отидете. През седмицата центърът за възрастни хора е отворен.

Благодаря от името на всички!

08.08.2021 (редактирам, защото не мога да направя нов постинг)

Благодаря на всички, които се включиха и дариха и на децата, и на възрастните много радост. Говорих с госпожа Тодорова - всичко, което изпратено, е раздадено и прието с голяма благодарност.

Ако имате желание да изпратите още нещо, актуалните нужди все още са: детски дрехи, дрехи за възрастни хора, обувки, дълготрайни хранителни продукти и прах за пране.

Идва нова учебна година; ако имате ученически пособия, които няма да са ви нужни, изпратети ги, моля, в дома.

Госпожа Тодорва има контакт с много нуждаещи се семейства и раздава абсолютно всичко, което получи. Не и е възможно да се обади на всеки, но ме помоли да отправя голямо сърдечно благодаря към всички!

Моля на адрес:

гр. Димово
обл. Видин
ПК 3750
ул. "Васил Коларов" № 1
за Татяна Тодорова

Ако лично се носят нещата, нека през уикенда да се оставят в Спешна помощ, тъй като г-жа Тодорова е там като медицинско лице. Ако съм разбрала правилно, това е гр. Димово, ул. "Георги Димитров" 34 .
Виж целия пост