Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коларгол капки - кръв в носа

  • 301
  • 6
От 3 дни капя по препоръка на УНГ черните капки Коларгол, на дете на 2.5 години, защото има задна хрема. Проблемът е, че в сополите виждам кръв. Всъщност не съм сигурна дали е кръв, защото капките са доста тъмни, с подобен отенък, но все пак повече ми прилича на кръв. Аз също си слагам от тях и нямам кръв като се издухам. Който ги е ползвал, моля нека сподели опита си, че се шашнах вече. Ще звънна на лекаря, ама то пък за лош късмет утре не е на работа, а не си вдига телефона извън работно време.
Виж целия пост
# 1
Коларгол- Колоидно сребро на прах притежава бактерицидно и дезинфекционно действие. В среда на колоидни сребърни частици, всички неспорообразуващи микроорганизми (бактерии, вируси, гъбички и плесени) загиват в рамките на не повече от 6 минути! ...представлява лекарствен продукт в прахообразна форма се използва за приготвяне на капки за нос.
Виж целия пост
# 2
Капала съм няколко пъти на дъщеря ми, не е имало проблем. За сметка на това е имало случаи, когато не сме ползвали капките, но е имало малко кръв като си издуха носа, особено след дълго и многократно издухване.
Виж целия пост
# 3
И на моето дете съм слагала, беше точно на възрастта на Вашето, никакви проблеми. Възможно е да е кръв, но не е от капките, на мен също ми се е случвало като имам хрема, при издухване на носа.
Виж целия пост
# 4
Наскоро,моят син на 3г. 6м. прекара вирусна инфекция,с упорита хрема,в следствие на това получи кървене от нослето,при преглед се установи малка раничка в нослето,изписаха ни Низита унгвент за мазане.Лекарката препоръча да не издухваме нослето и да не впръскваме или промиваме.Сега се лекуваме,ще видим дали ще помогне.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ви за бързите отговори. И аз мисля да прекратя издухването. В сряда трябва да сме на контролен преглед, със сигурност ще помоля лекаря да провери за рани. Но то ние от 2 месеца се борим със сополи с всевъзможни препарати, не се учудвам, че тече кръв. Но някак си съвпадна със започването на капките и се притесних да не би да е от тях, знам ли... някаква алергична реакция...
Виж целия пост
# 6
Всеки път тях ползваме ( само те помагат на дъщеря ми). Не е имало проблеми. Може и от слаби капиляри да е, аз като имам хрема и доста често ми тече и кръв от носа при издухване.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия