Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Апартамент под наем с домашен любимец

  • 2 577
  • 44
Здравейте, харесала съм си едно куче и искам да си го купя, но  лятото ще се изнасям и до колкото разбирам от мои познати ,това да се изнесеш на квартира под наем с домашне любимец е почти невъзможо. Защото наемите са били много скъпи за обзаведен апартамент ,а тези който са на адекватна цена(за мен адекватна цена е 600 лв максимум) са много гнусни, заради предишните животни, почвам де се чудя какво да правя. И искам да попитам, някой който е минал през това, да се изнася с домашен любимец, какви са му впечатленията. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
по-големи шансове за хубаво жилище имаш без домашен любимец.
Виж целия пост
# 2
Аз бях под наем с 2 котки и смея да твърдя, че пазим много чисто. Апартамента беше чисто нов, с ново обзавеждане. Уговорката беше да го оставя във вида в който го взимам. Първо заминаха столовете в трапезарията от еко кожа от дупки на нокти, направих им калъфи, но въпреки това ходих и купих нови - 7 бр по 150лв! После и огромния диван от екокожа,  претапицирах го, стана супер, но на излизане от апартамента,  оставих 3000лв за дивана, за някоя завеса, защото не оставих в безупречен вид жилището. Не всички наематели са съвестни като мен. Ако съм хазяйн, бих предпочела хора без любимци, или ке взема по-голям депозит.
Виж целия пост
# 3
Бих те посъветвала първо да се изнесеш в апартамент с разрешение за животни, а после да си вземеш любимец. Така не рискуваш да избираш между животното, което вече ще си обикнала, и хубаво жилище.
Виж целия пост
# 4
Повечето наемодатели не изпадат във възторг от домашните любимци. Моят съвет е да се сдобиете с такъв, когато живеете в собствено жилище, защото дори и сега да намерите, впоследствие, ако се наложи да сменяте, ще се сблъскате със същия проблем.
Виж целия пост
# 5
Повечето наемодатели не изпадат във възторг от домашните любимци. Моят съвет е да се сдобиете с такъв, когато живеете в собствено жилище, защото дори и сега да намерите, впоследствие, ако се наложи да сменяте, ще се сблъскате със същия проблем.

Това си е съвсем нормално. Платил си едни хилядарки за обзавеждане и мебели и не е приятно да ти ги оставят нагризани, надъвкани и надрани. За косми и миризми да не говорим.
Един приятел даваше апартамент под наем и беше вдигнал ръце от котки и кучета. Че и някакъв заек бяха гледали май едни от наемателите. Накрая му писна... Който иска да го наема, в договора условията без животни и дебел депозит. Иначе няма оправия.
Виж целия пост
# 6
Ми то затова не се оставят хиляди за обзавеждане на апартамент, дето ще се дава под наем. Има достатъчно бюджетни мебели, които изглеждат добре и са здрави и функционални. Екокожите и диваните за по няколко бона си ги оставете за собствените жилища. Да не говорим, че някои хора мърлят много повече от която и да е котка или куче.
Виж целия пост
# 7
Бебе куче и апартамент под наем? Не, не, не. Ние оставихме целия депозит и отгоре навремето заради един диван и стена.
Виж целия пост
# 8
Да, бебетата кучета обичат да гризат кабели и преди да се научат да ходят вън по нужда, минират пода.
Виж целия пост
# 9
А около годинка едрите породи започват да копаят.
Аз имам "най-доброто куче на света". И все пак нямам нито един килим и държа кофа с белина в банята непрекъснато.
Виж целия пост
# 10
Да, нашето прекопа двора 🤣
Виж целия пост
# 11
Ние също имаме две кучета, отдаваме и под наем, а няколко години живяхме и като наематели с тях. Била съм и от двете страни. По тази причина смятам, че домашните любимци са за собствено жилище.
Едното ни куче като бебе успя на няколко пъти да оголи кабели, унищожи осветлението на терасата, имаше и други поразии. Слава Богу, това се случи вкъщи, но и под наем успя да натвори някоя и друга пакост. Под 5 килограма, но креативен като за цяла глутница.
Виж целия пост
# 12
Каквото и да говорим, кучето си иска двор и място навън.
Виж целия пост
# 13
Животно се взима при вече установено място, това същество ще живее между 9 и 13 ( та дори и повече) години.... Трябва си да има някаква сигурност, защото не дай Боже, те изхвърлят от наетото жилище и край... ходи търси ново, а после плачи по групите, че подаряваш куче... Това си е голяма отговорност, според мен е най-добре да се изчака.
Виж целия пост
# 14
Вариант са неабзаведените жилища. Така кучето няма да съсипва мебелите на хазяина  Simple Smile но, да - изключително ограничена е възможността за наемане с домашен любимец.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия