Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 3

  • 26 972
  • 659

Анкета

Кого виждате в топ 3?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи TV състезания, световен хит. В България и в ефира на bTV стъпва за пръв път на 3 март 2015 г. Кастингите за шоуто започват през декември 2014 г. със задачата да намерят най-добрите любители готвачи в страната, чийто талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната ще променят живота им завинаги. Любители готвачи /без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея/ се сблъскват с жури от трима забавни и много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане притежател на титлата MasterChef в България. Телевизионният формат за таланти е продуциран в повече от 34 държави. Излъчва се буквално всяка минута в някоя точка по света и достига до над 200 млн. зрители. Шоуто е превърнало повече от 100 любители готвачи в професионалисти. В България продуцент на MasterChef е bTV, а изпълнителен продуцент – Constantin Entertainment - една от най-големите компании за телевизионни продукции в Германия, с фокус върху иновативни развлекателни формати, които реализира в различни държави. MasterChef се представя по света от Shine International - звеното за продажби и дистрибуция на Shine Group, и е базиран на оригиналния формат на Франк Родам.

/Всяка снимка е линк към визитките на участниците/

   

   

   

   

   

   

   Андре ТокевПетър МихалчевСилвена Роу
Скрит текст:
Първи сезонПобедител - Симеон Червенков

Втори сезонПобедител - Севда Димитрова

Трети сезонПобедител - Божана Кацарова

Четвърти сезонПобедител - Станислав Райчев

Пети сезонПобедител - Радка Булман

Шести сезонПобедител - Ивайло Спасов


Линкове на епизодите, които качва Mari_Mar

Теми:
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема, записвам се, за да не я изпусна за следващата седмица.
Подкрепям предишните мнения, че Виктория показа една идея повече познания, гъвкавост и способност бързо да се запознава с непознатите за нея неща. Притеснява се да излиза от комофртната си зона, но поне го прави за разлика от Анна.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата, да се разпиша и аз!
Ще видим докъде ще играят Виктория и Анна, все пак има доста по- добри.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема! На Нела артишока изглеждаше разварен и доста неапетитен, пълнежът на вид ужасен.Веднъж опитах това чудо артишок, няма такъв отвратителен зеленчук, пък Роу каза, че е много фин ли беше, нещо такова.Малкия Сашо този път се справи по-добре от миналия с кайзершмарна, още тогава си беше за гонене, ама го отнесе Диана.Много добре се вижда от снимките в предишната тема, изгоряла палачинка, нещо пльокнато в чинията и сладкото.Чинията на Диана изглежда доста по-добре.А пък на така много похваления Александър палачинката въобще не е бухнала, доста е плоска.Много благодаря за снимките , всичко си лъсва веднага.
Виж целия пост
# 4
Само се чудя докога Анна ще се пробутва.

Мойте фаворити са Мария, Мартин, Александър.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата!
Според мен Нела трябваше да си отиде днес.
Виж целия пост
# 6
Днес в ютюб гледах епизоди от австралийски МШ. Участниците правеха някакви луди чинии още в началния етап на състезанието, такива, каквито тук се появяват чак във финалното трио.

А тук трябва да ръкопляскаме ако някой успее да си избие белтъците или да си свари ориза.

Никога не съм вкусвала агнешко, но чиниите на отбор Мария бяха по-цветни и на вид интересни.

В кой дубъл на поднасянето на чинията на Виктория я накараха да си гризне от едното бутче в американски стил? Защото ни показаха на масата подредената с 4 бутчета презентация.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата и запис. Мисля че другата седмица вече иде реда на Цветелина, Виктория и Анка. А от Цветелина честно очаквах повече. Живяла е на толкова места и предполагах че ще готви различни и интересни неща.
Виж целия пост
# 8
Смайли, благодаря за темата!🌷
Снощи явно Сашко избра грешният отбор,  ако се беше закачил за "женския", щеше да е на балкона.
Видя ми се, че Виктория си дръпна едното бутче с думите "Това е за мен!", даже от журито някой от мъжете я подкачи, после Силвена нещо й начука канчето. След работа ще гледам пак епизода.
Виж целия пост
# 9
Замислих се за  шеф Михалчев. С тези татуировки как ходи в Япония? Там татуировките са за якудза- мафията. В баня не може да влезе...
Виж целия пост
# 10
...
В кой дубъл на поднасянето на чинията на Виктория я накараха да си гризне от едното бутче в американски стил? Защото ни показаха на масата подредената с 4 бутчета презентация.
На мен пък ми е любопитно с каква порода пилета готви тя, та пилето ѝ (което разфасова в първата част на елиминацията) има 4 бутчета?
Виж целия пост
# 11
Токев направи забележка на Виктория за това, че взе да гризе бутчето. Той като цяло не я харесва, много.
Виж целия пост
# 12
Токев направи забележка на Виктория за това, че взе да гризе бутчето. Той като цяло не я харесва, много.

Той май не харесва такъв тип лигли. Мяу мяу, въртене на очи, цупене на устни. И в предишни сезони съм забелязвала.
Виж целия пост
# 13
Той и Михалчев много не и е фен на Вики. Просто има някаква търпимост към нея...чакат я да си изиграе ролята и кой от къде е.
Виж целия пост
# 14
Аз не разбрах защо изяде бутчето и то когато беше сервирано вече...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия