Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поръчка от Book Depository

  • 287
  • 5
Здравейте!
 На 28-ми февруари направих поръчва в book depository и до ден днешен не е пристигнала. Писах им няколко пъти и ми казаха, че не можели да проследят поръчката ми защото била free standard shipping и трябвало да попитам local postal network. Въпросът ми е имате ли идея кой може да е това?
Поздрави!
Виж целия пост
# 1
Katlin6, аз поръчах и получих коледни подаръци от тях, не се сещам обаче кой ги достави. Можеш ли да дадеш номера на пратката, аз ще си помисля още.
Моята пратка беше BDU-958-42028409262, не се вижда вече. Ще се сетя, обещавам Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Преди няколко години поръчвах от там и пратката дойде с БГ пощи. Предполагам че и сега е така, особено с това local postal network. Simple Smile
Виж целия пост
# 3
И аз клоня към БГ пощи, сега като връщам лентата назад.
Виж целия пост
# 4
Иди в местния ти пощенски клон, кажи че чакаш пратка и не е дошла, и питай дали знаят нещо по въпроса.
Виж целия пост
# 5
С БГ пощи се доставят. Отидете в пощата и попитайте. Пристигат за 2, 3 седмици и трябва да е там. Не сте ли получили известие? Побързайте, за да не я върнат обратно. Ако поръчката ви е на стойност над 15 евро има възможност и да ви я задържат на митница и да трябва да плащате ДДС. БГ пощи ще ви а освободят и на тях ще заплатите допълнителните такси, но и това ще отнеме време. ОК вече не е част от ЕС.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия