Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спешно мнения за частни детски градини около Младост, Изток, Лозенец...цени?

  • 1 165
  • 5
Записах малкия на Дг в квартала. Не съм доволна. Взимам го на обяд. Ходил е само 3 дена. Когато се приберем в къщи ръцете му са ужасно мръсни. Храната е гадна, базата е стара и неуютна, групата им е 38 деца. 2-3 лелки ги гледат.
Имам чувството, че си водя детето в концлагер. Чувствам се ужасно.
Търся частна детска градина около Младост, Изток, Дианабад и пр. Разгледах сайта на ЕСПА. Много ми хареса, но пък 3000 Евро е таксата.
Разглеждах други сайтове, но повечето нямат цени. Моля, ако някоя от вас дава детето си в  друга детска градина на по-нормални цени и с добра база да сподели.
Бързам, защото искам да го махна час по-скоро, а и да важат изследванията му за новата.
Съгласна съм да плащам 200-300 лв. на месец.

С транспорт и екстри до 500 лв. да излезе съм съгласна.
Виж целия пост
# 1
много добре те разбирам. по същите причини и аз махнах моята от детската ясла. ще ти пиша на лични за нашата детска градина да не излезе реклама.
Виж целия пост
# 2
Целодневно или полудневно?
Виж целия пост
# 3
Целодневно
Виж целия пост
# 4
Тази е съвсем близо до Плиска. Посещавала съм я преди година или малко повече. Не ми хареса, че е в апартамент, но пък това не е най-важното. Таксата беше една от най-ниските.
http://fairyproject.tripod.com/Fairytale/bgkind.htm

Тази е зад Кемпински. Също с по-ниска месечна такса. Определено ми хареса повече от горната, но така и не я разгледах, защото нямаше свободни места:
http://deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://deteto.i … ages/CDG_Tuti.htm
Виж целия пост
# 5
За сега се спрях на Меридиан 22. Не съм ходила да видя базата обаче. Там искат детето да е без памперс. По принцип от 3г. приемат, но казаха, че към Нова Година, ще го вземат, макар,че , ще е на 2.5г., но памперса да го няма.
Някакви впечатления накой?
Търсих разни мнения с търсачката, но нищо не открих?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия