Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Каква ли може да е причината да не е споделил до сега с мен?

  • 1 780
  • 43
Здравейте, с мъжа ми сме от 2 год заедно имаме и дете на 7м, наскоро дочух от негови роднини че е осиновен. Странно като дойдох за първи път в тях на гости и видях родителите му се учудих че нямат никаква прилика и ми мина това през главата че може да е осиновен но си казах че може да прилича на някой чичо или дядо. Та някой попадал ли е в такава ситуация? Той знае но защо ли крие това от мен? В едно семвйство не трабва да има тайни или бъркам някъде? Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против това.
Виж целия пост
# 1
Сега това ли те чопли!?
Може би, защото за него това са родителите му и е маловажно, че е осиновен. Разбираш ли!?
 Има и такива хора. Нямат нужда от афиширане на факта осиновяване.
Виж целия пост
# 2
Защото това са родителите му и той ги смята за такива, въпреки твоите грозни забележки на кого приличал и дали е бил осиновен или не. Имам приятелка с втори баща - за нея това е баща и и тя не ходи да вика по улицата, че не е родена от неговата сперма, и му казва татко - защото това за нея е баща и.
Виж целия пост
# 3
Абсолютно подкрепям мнението, че има хора, за които това е маловажно и не се центрират. Надали го крие умишлено. Просто е нещо, което не го вълнува.
Ако пък не си смениш името в регистрацията, скоро може да имате разговор по темата. Стига да не е това целта ти.
Виж целия пост
# 4

Здравейте, с мъжа ми сме от 2 год заедно имаме и дете на 7м, наскоро дочух от негови роднини че е осиновен...


Оф-ф-ф-ф-ф...! Дочула от роднини...?! Какви хубави хора, а? Доброжелателни едни такива... Споделили уж между другото. Изтървали се някак си...! И сега какво?
Виж целия пост
# 5
Той не споделил подобен факт. Ти не му каза какво си коментират роднините му зад гърба му.
Но пък го сподели на цяла България и на всички извън страната, ползващи форума.
Вие изобщо говорите ли си, споделяте ли си, имате ли си доверие?
Виж целия пост
# 6
Не зная защо не е споделил.Може за него да е маловажно.Може да се опасява как ще се промени твоето отношение към него и родителите му.
Щом вече имате дете и връзката е сериозна,би трябвало да сподели.
Виж целия пост
# 7
Аз пък не виждам какво й влиза в работата на жена му дали е осиновен или не. Имам усещането, че е от тези жени, които държат половинката да си пее вкъщи и майчиното мляко и не дават на другия дъх да си поеме отделно или да има лично пространство.
Виж целия пост
# 8
Ти не може да си сигурна, че той знае. А даже ако знае, си е негова работа дали ще споделя. След като нямаш нищо против, защо се занимаваш изобщо, не знам.
Виж целия пост
# 9
Сериозно? Казвате, че ще родите дете от някой, за който не знаете нищо - циганин, българин, турчин, или пък 9 дете на майка с умствено изоставане?
Хайде стига глупости.
Виж целия пост
# 10
А вие, преди да родите, ходите с тефтерче при свекървата и отбелязвате на колко години е оплешивял дядо му, баща му всички зъби ли има, майка му да няма артрит от млада, колко близнаци има в рода и чичо му да ви донесе справка за психично състояние? Че иначе и вие нищо не знаете, освен външния вид на родители му.

Пък и тук е леееееко късно да се чуди дали да ражда от него - трудно ще и е да го набута обратно, на 7 месеца са вече големички бебетата... 
Виж целия пост
# 11
Сериозно? Казвате, че ще родите дете от някой, за който не знаете нищо - циганин, българин, турчин, или пък 9 дете на майка с умствено изоставане?
Хайде стига глупости.
Какъв е биологичният му произход не е толкова важно. Да, важно е да се знае, ако има генетично предавани болести или предразположеност към такива, но осиновените изключително рядко има такава информация, осиновителите му - също. Осиновеното дете не е второ качество човек. Осиновеният е такъв, какъвто е, благодарение на любовта и грижите на семейството, което го е направило свой син/ дъщеря.
Принципно в една връзка, ако се стигне до момент сватба и дете е добре такава информация да не се спестява. Ако жената го обича, ще го приеме и ще роди дете от неизвестните му гени.
Имам две осиновени деца и се надявам някой ден бъдещите им партньори да не ги отхвърлят заради това, защото гените им са неизвестни. Впрочем и двамата приличат на семейството ми. Синът ми силно прилича на мен и покойният ми баща, дори по някои предпочитания и вкусове, а щерката е копие на майка ми.
Всъщност децата ми знаят, че са осиновени и това, което аз знам за произхода им, но ги уча да не го коментират със Сульо и Пульо.
Виж целия пост
# 12
Не виждам нищо лошо във въпроса на авторката. В манталитета на близките обаче - да. Със сигурност и на мен би ми станало обидно, ако е скрил подобно нещо от мен. Не се знае обаче дали той самия е наясно.
Със сигурност бих говорила с него, а не във форума. Или ако съм близка със свекърите, първо с тях. Амааа... как така какво и влиза в работата? То, че няма особено значение, няма. Ама нали като имаш сериозна връзка си споделяте всичко...и то още преди женитбата.
Виж целия пост
# 13
Защото за него това е несъществен факт, който няма нужда от коментар? Всъщност, каква е твоята причина да придаваш толкова голямо значение?
Виж целия пост
# 14
Защото това премълчаване си е чиста лъжа.
Съвсем нормално е да се каже, а не са заблуждава. Съпруг/ съпруга обикновено се избира за цял живот.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия