Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

  • 44 242
  • 1 085

Анкета

Кой искате да си тръгне тази седмица?

Опции:

Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си.

В „Един за друг" участниците ще бъдат изправени нови предизвикателства. 13 двойки ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила.

В ролята на водещ в на „Един за друг“ зрителите ще видят любимия Емил Чолаков, който отново ще преживява всички емоции заедно с двойките и с неподправеното си чувство за хумор ще извърви пътя до победата с тях.

По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Всяка снимка е линк.


Теми от сезон 1Линкове на епизодите, които качва Mari_Mar


 

Теми:      
Виж целия пост
# 1
Пренасям се и тук Simple Smile
Чакам много анкетки....

Анкетата - с *Да.* гласувах и за двамата.
Виж целия пост
# 2
За Здравка и Миро съм много разколебана в мнението си. Той е еди такъв никакъв, но пък от друга страна е останал до половинката си и я подкрепя във всичко, а има немалко хора, които при такъв характер в комбинация с тежката диагноза, биха си тръгнали.
Виж целия пост
# 3
За Здравка и Миро съм много разколебана в мнението си. Той е еди такъв никакъв, но пък от друга страна е останал до половинката си и я подкрепя във всичко, а има немалко хора, които при такъв характер в комбинация с тежката диагноза, биха си тръгнали.
Точно това ми каза и мм,че Емил Чолаков е казал за тази диагноза по нова
Виж целия пост
# 4
За диагнозата говори тя във формата преди седмици.

Линк към видеото с Емо Чолаков: https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1317121.msg42613936#msg42613936
Виж целия пост
# 5
Мерси за новата тема, Smileys Flowers Cherry Blossom Относно анкетата - по-скоро да за Здравка и по-скоро не за Мирослав.
Виж целия пост
# 6
Гласувах с не за Здравка, и с нямам мнение за Миро.

Благодаря за новата тема! Heart
Виж целия пост
# 7
Благодаря ти, Смайли 🌷
Гласувах с да за Здравчето, но с предубеденост вече. За момчето нямам мнение, незабележим ми е.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата.
Не харесвам Здравка, не харесвам и Миро. Той ми стои като чехльо до нея.
Виж целия пост
# 9
Относно "пуленето" на Милена - възможно е да носи очила/лещи и затова да прави така. А може и миглите да и дразнят. Миналият сезон имаше една Мъра - понякога беше с очила, понякога с лещи. Когато беше с лещите (или иначе казано без очила) бях забелязала, че гледаше странно - ту опулено, ту кливогледо.
    А относно върлите противници тук на "провинциалния диалект", ще кажа, че всеки регион си има характерен "диалект", да не говорим за този, който се говори в столицата и който в никакъв случай не е най-правилният. За пример ще дам ужасното МЕкане, което чуваме от журналисти, политици и други официални лица.  " ние ходиМЕ, правиМЕ, четеМЕ, работиМЕ" и т.н.
Виж целия пост
# 10
той друг не може и да бъде, дори и с друга жена да е, пак ще е подобна връзката.
Виж целия пост
# 11
И аз гласувах с Да за Здравка, Миро просто му оттърва да е в сянката и. И това поведение, което обсъждате в последната седмица, ами напълно подкрепям Здравка, не да му се сърди, ами направо един бой да му хвърли. Та той се отказа още в началото, никакъв хъс за игра, никакви амбиции, само накрая ме разсмя, другите харесват Здравка, а той и е бонус.
Виж целия пост
# 12
Не знам какво да кажа за Здравка и Мирослав. Доста им симпатизирах, но след последните игри ме разочароваха. Здравка с грубото си държание, Миро - с наивността и глупостта си. Въпреки това им стискам палци, но гласувах с “нямам мнение” и за двамата. Както се вижда и от промото за вторник, не са си взели поука с тези големи залози и смятам, че отидат ли пак на елиминации, вече ще изхвърчат. И с право.

За Милена да кажа - аз не я съжалявам, не мисля, че е толкова завеяна, колкото изглежда. Дали е подтискана - не знам, тя се е развела, има 2 деца и е решила да е с Иван-Асен. Видяла е нещо в него, което ние не виждаме, в крайна сметка това си е техния живот. Отстрани няма как да се прецени, освен ако тези хора не са ти в обкръжението постоянно.

За еднополовите двойки - аз съм против да има такива участници. На мен лично не ми се гледат. За човек, който живее в чужбина от години, съм видяла какво ли не, не съм нетолерантна, но не би ми било приятно. Поради много причини.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата!

Гласувах с не/не. От самото начало не ми хареса Здравка, после имах моменти на колебание, но като цяло не съм и голям фен. В Миро най-много ме дразни ниската му обща култура.
Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата! Гласувах с Да и за двамата. Не искам хомо двойки аз.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия