Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

  • 25 334
  • 942

Анкета

Кой ще се справи най-добре?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

Форматът "Като две капки вода", който в продължение на осем издания предизвика популярни личности да влязат в неподозирани за тях образи на български и световноизвестни изпълнители, отново изненада зрителите. За своя девети сезон екипът събра някои от най-впечатляващите участници за последните осем години.Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и Юлиян Вергов

„Като две капки вода“ e българска версия на шоуто „Tu cara me suena“, създадено в Испания през 2011 година.

У нас започва през пролетта на 2013 година и се излъчва по Нова телевизия.

За предишните сезони

Скрит текст:


Водещи са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян, които бяха жури в първите два сезона на "България търси талант". Излъчва се всяка сряда от 20:00. Наградата за победителя е лек автомобил. Победител в първия сезон е Рафи Бохосян   /Лучано Павароти/.

Вторият сезон започва от 10 март отново от 20 часа. Водещи отново са Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиян Константинов. Наградата отново е отново нов лек автомобил. Победител във втория сезон е актрисата Невена Бозукова  
    /Александра Бърк/.

Третият сезон на шоуто започва на 3 март от 20 часа. Водещите са отново същите. Журито е в състав: Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Димитър Ковачев – Фънки. Първият епизод от третия сезон представя най-добрите моменти през изминалите сезони, а официалният старт е на 9 март от 20 часа. Победител в третия сезон е Ненчо Балабанов /Коцето-Калки/. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто. Концертът се излъчи на 14 септември от 21:30 часа по Нова ТВ.

Четвъртият сезон на шоуто започва на 3 март от 21 часа. Водещите са отново същите, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Добрин Векилов – Дони. В този сезон за първи път участва дует. Официалният старт е на 7 март от 20 часа. Победител в четвъртия сезон е Калин Врачански /Васил Михайлов/.

Петият сезон на шоуто стартира на 27 февруари и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев – Фънки. Победител в петия сезон е Михаела Маринова /Селин Дион/.

Шестият сезон на шоуто стартира на 26 февруари 2018 г. и се излъчва в понеделник от 20 часа. Водещите остават непроменени, а журито е в състав: Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и специален гост. Победител - Славин Славчев /Ян Гилън/.

Седмият сезон на шоуто стартира на 25 февруари 2019 г. от 20 часа. Водещите и журито остават непроменени. Третият член на журито е различен всяка седмица. Победител в седмия сезон е Стефан Илчев /Лили Иванова/.Осмият сезон стартира на 24 февруари 2020 година. Водещите са Рачков и Зуека. Жури: Димитър Ковачев - Фънки, Хилда Казасян и Юлиян Вергов. Победител в осмия сезон е Фики Стораро /Лайнъл Ричи/


Линкове на епизодите, които качва Mari_Mar

Теми    
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата!
Интересна беше идеята с дуетите вчера. Само дето накрая на вечерта се поизложиха пак.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата!
Другата седмица очаквам вече да дадат на Рафи първото място. Певецът, когото ще имитира, ми е абсолютно непознат.
Милица ще се справи, Азис ще е пародия.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата!
Другата седмица очаквам вече да дадат на Рафи първото място.
Първо Софи и тогава. 🤣
Виж целия пост
# 4
Това, което се случва този сезон, е абсолютно демотивиращо и непрофесионално. Явно им е казано, че всеки ще спечели един лайв, затова и Азис показа какво може миналата седмица. Преди това и докрая на формата не очаквам да видя нищо читаво от него.

Рафи е абсолютно подценен. Та дори и Фики. Милица е сладурана и го обръща на шега, но /може би и поради посочената по-горе причина/ не блести както по време на първото си участие.

Виж целия пост
# 5
Ами и аз мисля, че доста от участниците са демотивирани. Дават всичко от себе си, а суперлативите са само за един-двама, които в повечето случаи дори не ги заслужават. Това жури и шефовете на предаването не четат ли отзивите, за да видят какви са реакциите на всички?

Благодаря за темата! Flowers Sunflower
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата.
Снощи тъкмо се раздвижи и стана и интересно и накрая пак извадиха голямата брадва. Все едно различно шоу гледат.
Виж целия пост
# 7
Не разбирам за какво го правят шоуто като победите са разпределени.

Мерси за темата.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата!
Цялото гласуване загуби смисъла си в този сезон, защото гласовете на зрителите не могат да променят нищо.
Основна тежест имат гласовете на участниците, а на тях явно им се диктува коя седмица на кого да дадат своите 5 точки.
Виж целия пост
# 9
Шоуто си е шоу - забавлява ни. Прави ни велики от това, че разбираме повече от журито- заради това има класиране. Всичко си е на мястото. Но Рафи е наистина много добър! Дано той е победител!
Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата!
Другата седмица очаквам вече да дадат на Рафи първото място.
Първо Софи и тогава. 🤣
A, Софи е сладурана, ама с образа на Фреди - тц. Дано не го преекспонира, че аз съм чувствителна към тяхната музика Simple Smile
Мда, Азис е отегчен и не си го крие. Запълва си малко времето, докато може пак да обикаля с групата си.
Виж целия пост
# 11
Разделянето на 10-те точки на менторите по никакъв начин не е повлия на класирането. Даже и с 10 точки Рафи пак щеше да е на трето място, а Милица - първа.

Това, което се случва този сезон, е абсолютно демотивиращо и непрофесионално. Явно им е казано, че всеки ще спечели един лайв, затова и Азис показа какво може миналата седмица. Преди това и докрая на формата не очаквам да видя нищо читаво от него.

Рафи е абсолютно подценен. Та дори и Фики. Милица е сладурана и го обръща на шега, но може би и поради посочената по-горе причина не блести както по време на първото си участие.
Абсолютно!
И благодаря за темата!

Много, много, много стискам палци за Рафи!
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата. В сутрешния блок на ни запознаха с новото хоби на Мишето - танци на пилон на фона на нейна песен.
Сериозно се опитват да я лансират
Виж целия пост
# 13
Само дето беше другото Мише - Михаела Филева. Та не знам за какво лансиране иде реч.
Виж целия пост
# 14
Снощи да една бройка да стане скандал и между Фънки и Къци.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия