Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 22

  • 25 724
  • 549
Темата е за коментари, относно посредници и превозвачи от UK сайтове.

Проверени английски сайтове, от които можем да пазаруваме:

Amazon
eBay
Asos
Asda
Argos
Boots
Marks & Spencer
Matalan
Mothercare
USC
Get The Label
MandM Direct
The Body Shop
TK Maxx
Esprit
Puma
New Look
Zara
Gap
Adidas
AllBeauty
Clarks
H&M
Next
Nike
Toys"R"Us


Превозвачи / посредници:

GGBG
www.ggbg.bg
Цени: 4.99 лв. на всеки започнат килограм, в рамките на един курс.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло". Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия, Испания, САЩ.

Gabieli
www.uktobg.com
Цени: 4 лв. / кг.
Условия: Необходимо е да регистрирате всяка една ваша пратка на сайта им и да прикачите фактура или копие от поръчката. Ако пратката ви е на стойност до €150, не се налага да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Ако един от размерите на ваша стандартна пратка е по-голям от 69 см., цената се изчислява на база "обемно тегло", по следната формула: (дължина x ширина x височина) / 6000, като полученото число се счита за килограми на пратката. Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София, Пловдив, Варна, Бургас.
Имат транспорт и от Германия, Испания.

Leron
www.leron.bg
Цени: 5 лв. / кг.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Цените на всички пратки, които не могат да се вместят в размер: 45 см. / 45 см. / 55 см., се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (ширина в см.) x (дължина в см.) x (височина в см.) / 13000. Транспортната такса се заплаща върху по-голямото от двете (обемното или реалното тегло). Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия, Испания, САЩ.

Доставка от Англия
www.dostavka-anglia.com
Цени: 3 лв. на всеки започнат килограм.
Условия: Не се изисква да регистрирате пратките си на сайта на превозвача, нито да заплащате допълнителни такси, като ДДС и мито. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (дължина в см.) x (широчина в см.) x (височина в см.) / 6000. Теглото на пратка, по което изчислява дължимата сума за доставка, се определя, според реалното или обемното ѝ тегло – взема се по-голямото от двете.
Офиси: София, Пловдив, Варна, Благоевград, Ботевград.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.

Shopper.bg
www.shopper.bg
Цени: 5.50 лв. на всеки започнат килограм (пратки, по-малки от 1 кг., се таксуват като 1 кг.); пратки, с тегло между 20 и 35 кг. – 2.40 лв. / кг.; пратки, с тегло между 35 и 50 кг. – 2.30 лв. / кг.; пратки, с тегло над 50 кг. – 2.20 лв. / кг.; пратки, които се получават от офиса на превозвача в гр. Варна, се таксуват по 5.50 лв. / кг., независимо колко тежат.
Условия: Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване).
Офиси: София, Пловдив, Варна.
Предлагат услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Имат транспорт и от Германия.

Shopping Feya / Шопинг Фея
www.shopping-feya.com
Предлагат единствено услугата "Асистирано пазаруване", т.е. – срещу определена комисиона – могат да закупят и заплатят желаната от Вас стока и след това да Ви я доставят до България.
Цени: 4.80 лв. / кг. (минимумът за отчитане е 0.5 кг.). Курсът на лирата се смята по фиксиран курс за деня, обявен в раздел "Поръчки" (в момента £1 се равнява на 2.70 лв., според информацията в сайта на превозвача).
Условия: Поръчките се пускат след заплащане на капаро, в размер на минимум 50% от стойността на заявените стоки. Цените на по-големите по размери, но леки пратки се изчисляват на база "обемно тегло", по формулата: (дължина в см.) x (обща височина в см.) x (широчина в см.) / 6000. Предлагат фиксирани цени за някои нестандартно тежки или специфични стоки (проверете в сайта им за по-детайлна справка или им изпратете запитване). Правят и общи поръчки.
Офиси: Пловдив.
Имат транспорт и от Германия, Италия, САЩ.


Изрично е забранено развиването на търговска и посредническа дейност във форума, както и предлагането на пускане на "общи" поръчки!
Всякакъв опит за развиване на подобна нерегламентирана дейност (посредничество при пазаруване срещу заплащане), от страна на фирми и потребители, както и обяви за пускане на "общи" поръчки, ще бъде санкциониран и достъпът до форума ще бъде забраняван безсрочно, без предупреждение.Линкове към предишните теми:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21.


Приятно пазаруване! bouquet
Виж целия пост
# 1
дано скоро опитам някой след Брекзита
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата!
Чакам първа поръчка от Амазон с Габиели. Вече е при тях, отразена в системата им. За сега всичко изглежда нормално и лесно. Радвам се, че поне от Амазон ще продължа да пазарувам.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата, чакам пратки с Доставка Англия
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема.
Засега се въздържам от пазаруване, но все пак ще следя какво става с превозвачите, никога не се знае кога ще ме тресне пазарското вдъхновение.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема.

През годините съм била най-доволна от ggbg, за съжаление, опашките пред офиса им в последните месеци ме накараха да се огледам за друг вариант.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за новата тема!

Не съм поръчвала отдавна, но вече чакам няколко нещица от различни магазини с Габиели. Надявам се, че няма да има проблеми!
Виж целия пост
# 7
Да се поправя – все пак, получих уведомителен e-mail от GGBG, че пратката ми пътува насам. Още ли има опашки пред офиса им в София, всъщност?
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата и полезно систематизираната информация.
До сега пазарувах чрез Гъбко, но след брекзит нищо не съм купувала. Все още не съм се престрашила да ползвам друг превозвач. Но ще го направя, защото има хубави оферти онлайн от ОК.
Виж целия пост
# 9
Никакъв проблем няма с пазаруването от UK към момента – единственото неудобство са трайно завишени цени. Simple Smile
Виж целия пост
# 10
От превозвачите или от търговците?
Виж целия пост
# 11
Цените на превозвачите, имах предвид. Търговците не знам дали масово са завишили цените на стоките, нямам наблюдения. Според мен, пазаруването от UK все още си е доста изгодно.
Ето, сега се налага да заплатя 10 лв. на GGBG за пакет, който доскоро щеше да ми струва 4 лв.
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата.
Днес имам получена пратка в склада на GGBG, отразена е в системата им и снимка има. Пише, че ще пътува на 11.04.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата!Аз искам да питам тези от вас които получават с  Габриели и от там с Еконт или Спиди ,веднага като пристигне курса на другия ден ли ви ги пращат или когато стигнат?
Виж целия пост
# 14
Здравейте. Искам да поръчам от amazon.com до адрес в Англия. Стоката е за 29 долара, като ми начислява предварително и ддс. Това означава ли, че смело мога да поръчвам и няма да имам проблеми с пратката? Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия