Здравейте, при гинекологичен преглед преди седмица лекарката каза, че имам смъкване на тазовото дъно. Засега не се изпускам като кашлям, кихам или вдигам тежко, само когато тичам и подскачам , но тя ме предупреди, че и това ще стане ако не предприема мерки. За съжаление работата ми е тежка, вдигам тежко често по време на работа, по 9часа на ден съм на крак.
Раждането ми преди  17г.беше не бих казала тежко, по-скоро прибързано, лекарката тогава бързаше да се приключва и да си почива, че беше по нощите, и в резултат, много разкъсвания и шевове . Преди 10-ина години започнах да спортувам , но не продължих много дълго, понеже забелязах, че неконтролируемо изпускам урина при подскачане и тичане и се ограничих само с дълго ходене.
 Започнах упражненията на Кегел, но не знам доколко ще помогнат. Затова, моля за мнение за този медицински център, че ми хареса прочетеното на сайта му. Ако има дами, които са били пациентки там със същия проблем, да споделят отзиви. Приемам съвети и за други лечебни заведения с изключение на Св. Марина Плевен. Имам горчив опит от там за други проблеми, писала съм и по темите тук. Ще съм благодарна на всички, които помогнат с мнение, за да  избера при кого да се консултирам за проблема си!
Виж целия пост