Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 117

  • 22 321
  • 743
# 735
Разгледах го,хубав хотел е и цената е прилична. Има ли такса за кучето не видях и ограничение в броя четирикраки, че ние сме с две.
Освен да звънна утре.
Благодаря, Пили.
Виж целия пост
# 736
Аз водих звяра на море за първи път миналото лято. Не че преди съм се притеснявала, просто все не се организирахме и ходехме на планина повече.
Зора е, че звяра не обича жега, та разходки рааано сутрин и след 20 ч. вечер. И на плаж предимно така, от 8 до 11 и после след 4.
За щастие беше и септември и бяхме на Дуранкулак, но ходехме и на населени плажове понякога.
За хотели не знам, ходя при приятели.

Пускала съм снимки, ама да завторя

Скрит текст:
Рея на море - тая ми е любима

Рея на Дунава

И Рея на селои на Витоша, щото аз без нея по планини не ходяа, и да ви писне от нас, и на тренировка, да ставаме послушни


Виж целия пост
# 737
Много е хубава, Пос. Да ти е жива и здрава. ❤
Виж целия пост
# 738
За южното Черноморие беше питането..., но да споделя и наш морски опит.С Лори бяхме в Албена, миналата година.Сега пак за няколко дни, в началото на юни , планирам.Заплаща се за куче.20лв.на ден.Много спокойно е, защото хотелът е последен, до р.Балта.Просторно.Лори не доближава морето.Горски е тя.Ето една снимка, спомен от тогава
Виж целия пост
# 739
Poss, на втората снимка маслини те ли са отзад? А първата е наистина страхотна!
Виж целия пост
# 740
Ние за първи път, по препоръка от приятели ще сме във Sea Dreams, Арапя. Обикновено наемаме цяла къща, но тази година ще е по-бюджетно. Като говорих със собственичка, тя каза, че приемат всякакви животни.
Виж целия пост
# 741
Ние ходим на един плаж, който се намира между Черноморец и Созопол, до къмпинг "Градина", стига се по стария път между Созопол и Черноморец. Има няколко къмпинга там и е пълно с кучета, които идват от караваните, къпят се и се прибират обратно. Е, през хавлиите минават понякога - тъй ден, какво сме им застанали на пътя. Един джак ръсел редовно се отбиваше на нашата хавлия:)

Плажът е неохраняем, до миналата година не е имало много народ, но миналата беше... ужас.
Та пристигаме една сутрин, започваме да се настаняваме, а близо до нас семейство с две деца. Веднага пристигнаха още 3 кучета да обдушат Елза и настана една игра на пясъка. На семейството очевидно не му допадна тази забава: "Ми то... кучкарник станА тука". Обяснихме им, че тук винаги е било кучкарник. "Ами... ние освен да се преместим..." Преместиха се. Един път да се почувствам морално удовлетворена, че не ние трябва да се местим:)
Виж целия пост
# 742
Имам спомен от търчането през хавлиите 😆. Като видят вода, някои кучета пощуряват.
Виж целия пост
# 743
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА.
Извинявам се, че пак не съм направила колаж с нашите муцуни, но лаптопа ми е толкова бъгнал, че едвам ми зарежда каквото и да е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия