Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

проект за деца със синдром на Даун

  • 4 592
  • 13
публикувам нова тема, а не пиша просто постинг в дългата, за да бъде видяна от възможно повече родители.

Фондация "Психологическа подкрепа" започна нов проект за работа със деца-даунчета.
Това означава, че БЕЗПЛАТНО можете да се обърнете към ръководителката на проекта психоложката Галина Кубратова (ако не сте от София - възможни са и консултации по телефона, за посещения на място извън сф трябва да се уговорите лично)

тел: 02/981-52-17. Ако не е в офиса - оставете съобщение на секретаря. Офисът се намира на ул. Триадица, 6, зад ЦУМ, стая 511.

e-mail: kubratova99@abv.bg; psf@abv.bg

Проектът се финансира от Холандското посолство и продължава до 1.08.2007 г.

За повече подробности ще ви помоля да звъннете, аз съм прост счетоводител  Simple Smile

Успех на малките ви съкровища  Hug
Виж целия пост
# 1
Благодаря за информацията  bouquet, ние сме я посещавали г-жа Кубратова мин. година някъде по това време, след това до колкото знам  фондацията не беше спонсорирана, чудосно е, че отново са подновили договорите.
Виж целия пост
# 2
Много ми е интересно какво включва проекта за работа с деца със СД. За колко големи деца, какви занимания се предвиждат и т.н. Изглежда наистина е добре да се чуе г-жа Кубратова. А ако някой е говорил с нея нека сподели.
Виж целия пост
# 3
Много ми е интересно какво включва проекта за работа с деца със СД. За колко големи деца, какви занимания се предвиждат и т.н. Изглежда наистина е добре да се чуе г-жа Кубратова. А ако някой е говорил с нея нека сподели.

Ние като вече написах, миналата година я посетихме.Ангел все още не беше изписан от болницата и все още беше в тежко положение.Та тя беше една от първите която ни вдъхна кураж и сили да приемем нещата такива каквито са и да ни каже , че все пак с такива  деца с много работа, може да се постигнат успехи.
По принцип фондацията е ,,Психологическа подкрепа", проект-,,Приеми това дете".На посоченият по горе адрес има консултативен  кабинет за родители на деца с Даун:Консултиране, психотерапия и обучение чрез индивидуални и групови ф-ми на работа, обучение на родители.Осъществяване на специализирани услуги за децата с ДС в ранна, предучилищна и начална училищна възраст:логопедични занятия, игрова психотерапия, корекционно обучение за развитие на интелектуалния потенциал на децата...Социална интеграция на деца с ДС в предучилищна възраст в детска градина.
Неща от тоя род, но сега не съм говорила все още  и незнам дали същите неща ще са включени.Наистина е добре да звъннете и да си поговорите по телефона , като можете да се разберете като идвате насам да я посетите.
Виж целия пост
# 4
Ако не бях на другия край на Б-я... Дали лятото няма да направят летен (морски) вариант Wink
Все пак ако говориш с нея, сподели. Ние едва ли ще идваме към София по-рано от края на декември (евентуално).
Виж целия пост
# 5
Аз със моето дете съм правила консултация при нея. Ние не сме със синдром на Даун. До ден днешен няма да забравя, колко детето добре се почувствува при нея. Как успя да го предразположи и детето да покаже своите способности. А съм чувала, че тя за този проект се бори отдавна. Имаше някакви статии в жълтия вестник Труд за нея и тя обясняваше за живота на Даунчетата.
Виж целия пост
# 6
Здравейте,
Много се зарадвах на съобщението от началото на този форум, защото от Deja Vu съм чувала за проекта,  но вече четвърти работен ден не мога да се свържа с дамата, а само попадам на телефонен секретар. Някой от вас успя ли да се свърже?
Виж целия пост
# 7
Някой знае ли дали този проект е все още актуален?
Виж целия пост
# 8
Задай въпроса в темата на синдрома на Даун, защото, майките, които ходят, не всички са писали по темата и не знам дали ще видят да отговорят.
Виж целия пост
# 9
Актуален е!
0898 880 279
д.тел.956 18 81
Успех!
Виж целия пост
# 10
Благодатя за инфото, anane  Simple Smile
Виж целия пост
# 11
един въпрос-консултациите в офиса ли се извършват или тя прави посещения???
интересува ме за едно дететнце в дом в софия
Виж целия пост
# 12
Мерелин,нямах интернет 2 дена...
Ние ходихме в офиса,но г-жа Кубратова е много добър човек и не вярвам да ви откаже посещение!
Виж целия пост
# 13
Във вестник "Всичко за жената "от четвъртък 21 .6.-има статия за хода и резултатите от този проект.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия