Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 111

  • 35 535
  • 754
# 705
Аз не знам дали скоро ще пиша пак в темата 🤣. Сутринта докато си пиех кафето преди работа се разрових в един сайт за работа и курсове. Имаше един интересен и намален от £1100 на само £10, Та реших да уплътня 260 часа и го взех. Кога ще намеря време и аз не знам.
Ще пробвам нещо кратко довечера.
Виж целия пост
# 706
След работа, и тежък ден имах нужда да се раздвижа на близкия стадион, няна да споменавам колко странно ме гледаха наоколо но ми е все тая.
Загрявка с ластик тежък.
Странични стъпки 2х20
Клек 2х20
Клек скок2х20
След това, направих 3 или 4 вариации на плие клек с ластика държейки се за уред за набиране 😁😁 около 7 или 8 серии бройките 50+без почивка между упражненията.
Тяга на 1 крак с ластика хваната за същия уред по 20 бройки на крак 4 серии
Няколко вариации на глутеус мост по 50 бройки 4 или 5 серии без почивка.
Завърших с странични напади, странично ходене и странични ритници 2х20
Ползвах ластик  и горичка 5 кг.. Дупара добре се напомпи 😁😁 направих малко лицеви и набирания към 2 или 3 серии по 8 бройки в кръг.
Обмислям да вкарам една тренировка която ще бъде само с едностранни движения..
Виж целия пост
# 707
Днес - 20 минути корем с Клоуи Тинг. Тренировката е от три кръга, като средният е смесица от кардио и малко крака. Не знам дали го е включила заради пулса или за активна почивка между двата кръга коремни упражнения. Получава се прилична тренировка за корема без да е непосилна.
Самата Клоуи на моменти е доста небрежна в изпълнението. Може би е от ранните й творби.
https://youtu.be/ro0svIr1UTI
П.п. Пейла, Хедър има още две amrap тренировки. От по-новите са, лесно ще ги намериш в клиповете.
Виж целия пост
# 708
Блоги какво имаш предвид с едностранни движения? Днес имам стреч ,слава богу ,че мускулите ми са пред колапс ,изпих и измазах целият запас на магнезий в къщи и скапах фоумролера от търкаляне.
Виж целия пост
# 709
Добро утро, за вчера отчитам една тренировка с Ейми. Обича си тая жена суинга и това е хаха
Виж целия пост
# 710
Здравейте!
За днес ето това самоубийство , но с огромно удоволсгвие https://www.youtube.com/watch?v=x54XtpxO1wU
лес милс грит са ми мнооогоо любими. И музика, и тренировка, и натоварване, и надъхване е на макс. Не препоръчвам за хора с проблемни колена, обаче, има си подскоци.
От днес ще правя по две тренировки два три пъти седмично, децата са във ваканция и ще имам възможност. Сутрин смятам да мятам кардионце, а следобед си продължаваме с Лифт 4, след тази, ни остава още само една седмица и после ще съм в чуденка мъжльо с какво да го тормозя. Лек ден!
Виж целия пост
# 711
Както вчера си мислех, че тренировката за крака на Синди ми е дошла повече кардио, днес така се събудих с прилична мускулна треска. Която на обяд вече взех сериозно да усещам и реших да отложа планираната тернировка тип Дези с по-сериозни тежести. Освен това имах само 1 час та перфектно наместих вчерашния ден 48 цяло тяло. Прекрасна тренировка, веднага отива в графата Любими. Много, ама много ми хареса. Вече д...то ми е тотал щета след нея 😆😆😆.
Мислех вечерта да направя стречинга от днес ден 49, обаче окъснях с вечерята и ще го оставя за утре Simple Smile

https://youtu.be/wmcaev20euo  затази ли става въпрос , ден 46
Виж целия пост
# 712
Какво означава АMRAP тренировки?
Започнах последна седмица на лифт 4.Но няма да я довърша тази седмица.Ще ходим няколко дена на Пампорово и мисля з атази седмица да направя още една тренировка и без това се чувствам бая уморена.Следващата седмица вероятно ще си направя цялата седмица нищо,че ще съм направила 2.
Виж целия пост
# 713
Amrap - as many reps as possible.имаш блокове от 5 минути, като във всеки блок повтаряш 4 упражнения с по 8 повторения. Колкото можеш да направиш. Това е при Хедър. В други тренировки може да е с друго съотношение. Напр.при оутъм бяха 12 минути и май 5 упражнения, като бройката на повторенията беше различна в различните тренировки.
Виж целия пост
# 714
https://youtu.be/wmcaev20euo  затази ли става въпрос , ден 46
Да, тази е, която мислех за повече кардио, а тя сериозно ми удари мускулите. Ползвах 2 *10дъмбели и за някои от клековете лост 16кг.

Днес гледам, че е чудна тренировка за буути и корем, 50 минути ми е идеално през седмицата. Ще ми е 5та поредна тернировка и утре ще почивам Simple Smile
Този месец сравнително добре върви да не казвам голяма дума
Виж целия пост
# 715
За днес - 20 минути ръце с Хедър (от по-старите й тренировки, дори говори зад кадър). Нямаше разгрявка, така че направих импровизирана табата със суингове и упражнения в опора.
 https://youtu.be/NM2us15s9w0
Виж целия пост
# 716
Сидито днес надмина себе си! Този месец определено няма слаба тренировка, но напоследък все повече ме изненадва с още по-добри комбинации. Буути и корем - брутално беше. С кеф ще почивам и ще ям утре.
Забелязвам, че по-добре се чувствам и по-добре ми се отразяват 5 тернировки по 1 час, отколкото 4 по 1.20ч. Ще се пробвам лятото да продължавам така, въпреки че ми е изключително трудно с времето в летния режим.
Виж целия пост
# 717
Здравейте😊😊 вчера се прибрах от работа към 22:40 а съм излязла в 7 и нещо сутринта от вкъщи. Съответно денят мина само с едно леко раздвижване в 5 сутринта вкъщи. 20 минути цяло, 2 тренировки по 15 за дупе и 2 за горна и корем от по 10 минутки.
Фриим имам предвид с упражнения като бг клек, напади, ритници, едностранни тяги, степ ъп
Виж целия пост
# 718
Ааааааа ясноооо... тези и на мен са ми любими ,много ми вдигнаха баланса и координацията ,ски сезона ми беше изключително успешен ,нямам едно падане и минах на следващо ниво по трудност писта.Между другото Сиднито много залага на упражненията на един крак в последната програма ,наистина е много силна ....
Днес- цяло тяло.
Виж целия пост
# 719
Ani_d, Summertime ли правиш? Контузена съм, и ми трябва нова стратегия за известно време.

Докторът каза, че само е претоварено мястото в ходилото, и да си тичам, с което ме срази. Беше ме страх да ида.
Може би човека под тичане има нещо друго предвид, не моя километраж.
Но нямам забрана за спорт, само трябва да си почина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия