Аборт по желание

  • 6 382
  • 19
# 15
Здравейте, извинявам се, че ще ползвам тази тема за моят въпрос Blush
Сестра ми на 22г, е бременна, иска да направи аборт, но няма осигуровки. Въпросът ми е, като няма осигуровки, трябва ли да ходи при ЛЛ за направление, или директно при АГ? Също така изследванията, които се правят преди манипулацията плащат ли се допълнително? И последно, има ли разлика в цената за аборт за осигурени и неосигурени?
Благодаря предварително Blush
Виж целия пост
# 16
Здравейте, скоро направих медицински аборт по желание, процеса през който минах за щастие беше лек усетих болки само през първите 4 часа а след това с болкоуспокояващи почти нищо. Та въпроса ми към вас е колко време след аборта е позволено да се мастурбира без проникване и дали това може да доведе до някакви проблеми? Притеснява ме факта че след една седмица кървене не издържах и мастурбирах достигайки оргазъм, много бих се радвала ако споделите своя опит с мен тъй като се тревожа изключително много за това, а лекарката ми каза да ходя на преглед при нея чак  след 10 дена  до тогава ще умра от притеснение. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 17
Мастурбирането не е никакъв проблем, оргазмът също, стига да не е имало допир с неизмити ръце и тн
Виж целия пост
# 18
zimk02
Благодаря ти за отговора, бих се радвала да споделиш ако си имала подобен опит. След колко време спира кървенето и с каква обилност беше, тъй като при мен беше умерено като при цикъл и на 10-я ден имах само кафяво зацапване. Тревожи ме дали съм изхвърлила всичко, тъй като чета доста коментари относно това, че са изхвърляли големи съсиреци но при мен това липсваше. Много ще се радвам ако и други момичета с подобен опит отговорят. 
Мастурбирането не е никакъв проблем, оргазмът също, стига да не е имало допир с неизмити ръце и тн
Виж целия пост
# 19
Нямам личен опит, но ако се притесняваш, отиди да те видят на ехограф дали всичко е изхвърлено. Не всички имат съсиреци, това не е проблем. А и зависи в коя седмица си била
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия