Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Промоции на книги - тема 10

  • 43 155
  • 743
# 735
Аз бях вчера, беше зверска лудница, заради почивния ден. Сигурно бях единственият клиент с маска. От Алеята:

Онлайн от Хеликон с -20%:
Виж целия пост
# 736
Аз определено видях доста повече хора с маски, отколкото през пролетта.
Виж целия пост
# 737
Аз бях само на зяйпазар, но все пак взех две книжки на детето - една на Холи Уеб и една с мъдри мисли Wink /тя си я избра/.
Има смисъл може би само щандът на Колибри с техните 30%, но те това го правят и онлайн. Може би ако искаш да купиш една или две книги само, нали онлайн над 70 лв. им е безплатната доставка. Останалите щандове нямаха кой знае какви намаления, различни от стандартните. Има смисъл наистина само ако си за 1 или 2 книги, аз по принцип си събирам желанията и пазарувам по няколко, за да си 'разпределя' доставката на няколко книги или направо да хвана безплатната, та ми се губи идеята.
На Книгомания и на Сиела не съм видяла единичните много намалени, но имам подозрения, че това са си по принцип трайно намалените им книги и онлайн.
Виж целия пост
# 738
Толкова много години обикалям по панаирите, Книгомания са били винаги с най-малкото намаление -10% на всичко. Сега не съм разглеждала тези, които бяха -30%. Сигурно са някакви, които не могат да продадат, но за тях си е цяло чудо.
Просвета имаха някяква промоция- достъп до сайта им с учебни материали за 1 година, плюс раница и още неща за 100 лв. Не знам дали го има онлайн това, вероятно да.
Виж целия пост
# 739
И аз съгреших, но виртуално, та не се брои Wink
Дидка е виновна. Като видях финландски джуджета и като се сетих как до припадък миналата зима четохме с малкия за Виле ("Дванайсет дара за Дядо Коледа") , ми се прищя да разнообразя. А останалите книги са за пълнeж към джуджетата Joy

Виж целия пост
# 740
Аз ходих вчера. Много народ, рядко някой с маска. Купих за детето 6-7 книжки и за мен скромно три. Не мога да снимам в момента, иначе бих показала какво си взех. На щанда на "Ера" има 10-тина заглавия намалени на 5 лева. "Колибри" имат - 30% на всичко. "Кибеа" също. На щанда на "Мармот" ако купиш нещо, получаваш подарък тяхна книжка от повоизлязла поредица. "Вакон" имаха няколко заглавия по 5 и 8 лева, голяма част на - 30%, но новите бяха на -20%. Като цяло повечето имаха намаление до -20%, а някои изобщо нямаха. Имах желание да си взема две книги от "Еднорог", но при тях намалението беше 3-4 лева. Имаха отделени няколко заглавия на 5 лева.
Виж целия пост
# 741
Знам, че на някои ви е невъзможно, но при възможност не ходете в почивни дни. Аз вече ходя само в работни дни и в работно време, т.е преди 17.00 ч. Сега съм в майчинство и е още по-лесно, но преди ходех в обедната. 😀
Виж целия пост
# 742
И аз мислех в обедната, ама ми е на поне 20 мин пеша и няма да имам никакво време за обикаляне и разглеждане. Поне 2 часа утрепах вчера. Simple Smile
Виж целия пост
# 743
Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1366228.msg43429436#msg43429436
Ако искате някаква анкета, пишете да включа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия