Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Шум от съседи

  • 1 421
  • 10
Как да спре този шум от комшията? От 10 дни играе някаква игра от 21ч  до малките часове. Последно миналото лято го чувах да играе на тази игра. Усилва я много и се чуват обичайните неща от подобни игри - музика и т.н . Звънях едната вечер до полицията. Идея нямам дали са ходили. Необщителен е по принцип човека.
Виж целия пост
# 1
Не може ли някой да го помоли да си сложи слушалки. Не се срещат често геймъри без слушалки.
Виж целия пост
# 2
Мислила съм да му подаря едни с картичка и текст. Не сме се карали реално. Може би сме в добрия тон и за това се чудя как да подходя.
Виж целия пост
# 3
Идете и го помолете да намали, както казва Doro да слага слушалки. То не е нужно да се карате, просто мило молене. Ако продължи вече малко по-агресивно. За полиция ми малко ту мъч като за начало.
Виж целия пост
# 4
Не му подарявайте. Ге ползват скъпи, и едва ли е умно да инвестирате в такива, които би ползвал 😁😁😁
Виж целия пост
# 5
Аз и без да съм геймър, съм със слушалки по всяко едно време, когато съм пред ПЦ - без значение хоум офис, филм, музика или каквото и да е. На времето имах един възрастен съсед, който чуваше абсолютно всеки звук и правише проблеми, че всичко му е пречило. За да не се карам с дядото, си купих някакви. Свикнах с тях и оттогава не ги свалям  - дори ъпгрейдвам Grinning , макар и съседите да са шумни - било то тийн съседа отгоре, който в 3 посреднощ вдига щанги и мята гири, или бебетата в блока, които постоянно плачат.

Ако го помолите и му обясните, че пречи, и е мааалко интелигентен поне, според мен ще си купи слушалки. Надали пречи само на вас.
Виж целия пост
# 6
Любезно обяснявате ситуацията. Това е жилищна сграда, нощем се спи и т.н.
Ако не помогне, домоуправител, ако и той не постигне нищо, жалба до кварталния.
Виж целия пост
# 7
Имам същия проблем в два апартамента и засега нямам готово решение. Не мисля, че има какво да се обяснява на пълнолетни хора. Вземете мерки, докато е в началото. Аз в името на добрия тон си траех, но то минаха 2 години и промяна почти никаква. Явно трябва да го чакам да се ожени и изнесе.

Слушалките само влошават нещата. Не се чува играта, но се чува надвикването с нея, за да го чуят останалите от мрежата, в която играе.
Виж целия пост
# 8
За съжаление знам за какво става дума. Ние живяхме година и половина в апартамент, в който комшията отдолу играеше на игри до сутринта. Чуваше се музика, силно боботене, крякане като се ентусиазират. Чукала съм по пода, подавала съм жалби, но все същото. Спре и после пак наново почне. Лошото беше, че съседа отстрани, чиято спалня граничеше с нашата беше на някакви смени и работеше хоум офис явно. Почваше вечерта и приключваше сутринта. Нон стоп се чуваше като говори, а неговия глас беше плътен и адски се чуваше особено нощем, когато е тихо. Не успяхме да се справим със ситуацията и продадохме жилището. Когато се изместихме и сънят ми се подобри и се успокоих. Много е лошо това със съседите.
Виж целия пост
# 9
Все пак може да пробвате с разговор - отивате и казвате, че стените се тънки и се чува всичко. Може и да не подозира колко се чува ако от вас не създавате толкова шум. Първо с добро съветвам, такива хора едва ли биха послушали, но може да се опита.
Виж целия пост
# 10
Към момента спря нощните приключения. Но и от предните подвизи бяха минали 5-6 месеца. По някое  време се активира за около 10 дни и пак почива. Сега събота и неделя през деня го чувам, но много тихо. Това не  е проблем. Не бяхме  говори с него. Мъжа ми една вечер в 1 часа ходи, но не му отвори вратат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия