Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

  • 13 242
  • 415
# 75
Обичам го нарязано за кубчета, полято със зехтин и поръсено с малко босилек, сервирам го с домати и маслинки, а към тях страхотно върви чаша бяло вино.
Виж целия пост
# 76
На кубчета, полято със зехтин, поръсено с босилек и с добавка маслини Каламата и чери доматчета.
Виж целия пост
# 77
С чаша вино и салата.
Виж целия пост
# 78
Шопска салата със сирене
Розов домат на кръгчета и сирене поръсени със босилек
Само сирене полято със зехтин и риган
Виж целия пост
# 79
Прясно сирене със зехтин и червен пипер или на кубчета в някоя салата.
Виж целия пост
# 80
сиренцето ,доматки ,зехтин ,маслинки и препечен хляб. Обожавам.
или..пак препечен хляб ,намазан с масло..сиренце и шарена сол.
Виж целия пост
# 81
Обичам да го поднасям в салата домати и краставици или на кубчета със зехтин и подправки.
Виж целия пост
# 82
Сиренето нарязвам на кубчета и го слагам в буркан. Заливам го със зехтин, в който съм сложила риган, мащерка и червен пипер/може и леко лют/ на люспи. След 2-3 дни престой в хладилника е направо божествено за консумация.
Виж целия пост
# 83
Сиренцето почти всекидневно е включено в менюто в различни ястия предимно за закуска,но като отделен продукт любимо ни е нарязано на кубчета с олио и червен пипер и лютеничка 😊
Виж целия пост
# 84
Полято с зехтин, в компанията на чери доматки и печено пиперче.
Виж целия пост
# 85
Към всякакви салати.
Виж целия пост
# 86
Сиренето най-много ми върви със салата, в която има домати. А сирене Салакис е още по-удобно, защото е на хапки. Използвам го в шопска салата или само с домати + песто + босилек.

Кубчетата Салакис са много удобни и за парти хапки. Забождам на клечки за зъби сирене, маслинка, чери доматче, парченце краставица, чушка.
Виж целия пост
# 87
Правя гръцка салата с него, като го поливам с зехтин и слагам риган.
Виж целия пост
# 88
Най-често сиренето е нарязано на кубчета, полето със зехтин, поръсено с червен пипер и маслинки нарязани на шайби. Може да се хапва с топъл хляб или препечена филийка.
Виж целия пост
# 89
Моята "хитринка "за сиренето-пека го в парти грила,като през това време приготвям хляб по следният начин.Върху алуминиево фолио/което слагам на плочата,на старата печка/,слагам няколко филии хляб,пека от двете страни.И между сиренето и хляба,намазвам с домашно краве масло.Нарязвам на хапки,поднасям със каквото пожелае всеки-със сладко,салам,кашкавал,грозде,вино и т.н.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия