Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пътуване без бебе

  • 3 012
  • 43
Здравейте, на каква възраст беше вашето бебе, когато го оставихте на бабите(лелите) за 2-3 дни. Кога започнахте да пътувате без бебе?
Виж целия пост
# 1
На 1г и 7м е и никога не сме я оставяли,за да ходим на почивка сами.
Постоянно сме по почивки, но задължително с детето.Дори в момента пътуваме. Имаме две баби,които предлагат да я гледат и се справят чудесно, но ние държим да си е с нас.Беше на 40 дни, когато започнахме да я водим по почивки.
Пътуваме лесно, защото е свикнала и не ни създава никакви проблеми по време на пътуванията.Скоро не смятаме да ходим някъде без нея.
Виж целия пост
# 2
На наскоро го оставихме за пръв път, на година и 10м, беше за една вечер само. Детето обожава баба си и дядо си и тежсе грижат много добре за него, та нямам проблем и за повече да го оставям с тях, просто не е имало възможност до сега.
Виж целия пост
# 3
От около годинка е преспивала с баба си за по една нощ няколко пъти, на година и половина отидохме на море без нея.
Ако имате доверие на роднините си е чудесен и сравнително безстресов вариант за всички.
Виж целия пост
# 4
Никога.
Виж целия пост
# 5
Не сме го оставяли.
Виж целия пост
# 6
Не сме го оставяли. 🙃
Виж целия пост
# 7
Един път до сега съм оставяла дъщеря ми при баба ѝ и дядо ѝ за 2-3 дни, когато раждах второто, за да може ММ да присъства, тя беше на 3г3м. Не пътуваме без децата, ходим на почивка с тях, а не от тях
Виж целия пост
# 8
На 10 м. за през деня 2-3 дена беше само с едната си баба. Не сме имали проблеми.
Виж целия пост
# 9
Беше на 1 месец, когато с баща му се гледаха сами за 10-тина дни. За пръв път го оставихме при баба му за 2-3 дни, когато беше на 5. След това на 6 още веднъж. Не е имало проблеми, но му бяхме липсвали и постоянно беше питал кога ще се приберем, поради което при следващото пътуване го питахме и избра да дойде с нас.
Виж целия пост
# 10
За първи път остана сама с баба си на почти 5, защото аз трябваше да вляза в болница. Баща й беше в чужбина.
За втори път остана сама без нас миналият месец когато влязох да раждам сестра й.

Иначе имахме един опит да отидем на почивка без нея за 2 дни когато беше на около 4. Стигнахме до мястото на почивката и баба й започна да звъни, че е с температура. След 2 часа вече повръщаше. Ние все пак решихме, че баба й ще се справи. Легнахме се и се започна едно въртене и след час и двамата едновременно скочихме от леглото, събрахме багажа и се качихме в колата. И никога повече не сме правили такива опити. Не смятаме и да правим. Просто не ми е спокойно да спя далече от децата си. Като ги чувам как дишат и ми е спикойно.
Виж целия пост
# 11
За първи път на 11 месеца, когато го отбих. Нямаше никакви проблеми. За мен е нормално понякога родителите да оставят децата на бабите и да отиват сами на почивка. Все пак и родители са хора и имат нужда да си обърнат внимание само на тях. Това не изключва през останалото време да се ходи на почивки с децата.
Виж целия пост
# 12
На 11 месеца беше , когато я оставих за една вечер с баба и дядо й.  Поради стечение на обстоятелствата от тогава не сме се разделяли с нощуване - на 4 е почти Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Ние още не сме пътували без голямото дете, скоро и не планираме. Но това лято и двете двойки баби и дядовци имат желание да го водят на почивка, та ще видим как ще се чувства той.
Виж целия пост
# 14
Никога. Пътуванията са ни главно заради децата .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия