Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

  • 15 017
  • 341


Видео клипове на Морски бриз и други автори с БГ субтитри
 Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите


Любов назаем - Son Bahar


Erkan Petekkaya  

“Vurgun - Плячка”Извън протоколаParamparça
Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”"Sessiz Fırtına"  


“Тиха буря/Sessiz Fırtına”"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”"Öyle bir geçer zaman ki"“Скитникът -  Serseri 2003”


Игрални филми    


„Крилете на нощта“  

Крилете на нощта - Gecenin KanatlariНов свят - Yeni Dünya


Yeni Dünya - Нов свят


Erkan Petekkaya -музика  Ayça Varlıer  "Kehribar"
"Zeytin Tepesi"
"Kalbim 4 Mevsim""Перла - Gümüş"


Ayça  Varlıer - музика  Özcan Deniz  

Сериали“ Seni Cok Bekledim”
“Istanbullu gelin - Завинаги”“Kaderimin Yazıldığı Gün ”
Черна роза - Karagül
Юнска нощ -  Haziran gecesi  
Млечния път - Samanyolu
Имението с лозите - Asmalı konak
Любовта изгаря - Aşk Yakar - 2009 г.
Kader - Съдба


Игрални филми  


Özcan Deniz - Музика

Hatice Şendil


“Kaderimin Yazıldığı Gün ”
Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”"Черни планини - Karadağlar"
"Kurtlar Vadisi Pusu"
Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласувайте  за  Özcan Deniz -

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!Виж целия пост
# 1
Привет,момичета!  Hug

Да е в тон с новата тема! WinkАни Revolving Hearts,прекрасна слънчогледова лятна тема си ни направила! Flowers Sunflower
Да я изпълним с нови снимки и новини за нашите патрони! Hands Plus1

Скрит текст:

Приятен следобед! Two Hearts
Виж целия пост
# 2
           Много хубава, слънчева тема с лятно настроение!
 
           Обичам маргаритки и слънчогледи. Но над тях са пролетните цветенца!
 
                                             
 
           Трябваше да намаля размерите на картината и  доста си загуби  от  красотата. Но не знам как се мащабира.

           Ани, много си ги гиздиш ти тези теми! С желание и търпение. Поздравления!

           Дано се изпълни с хубави новини да нашите любимци.

          Щях да пусна поста си преди близо 3 часа, но ме прекъснаха с лоша новина.
Виж целия пост
# 3
Здравейте,момичета!Ани Hug Криси HugИмайте щастлива неделя! HugFlowers Hibiscus
Виж целия пост
# 4
Цитат
Привет момичета HugHug

Беше ми дошъл от вътре много емоционален поздрав, но с времето емоцията премина и сега мога да кажа само дано темата да ви е харесала Hands Pray

Злати, Криси - благодаря ви HugHugHugHug

Мислех темата да е макова, но отново трябваше да е червена... или маргаритена....Ама нали ще я пишем цяло лято и реших да е слънчогледова....

Криси с новата версия на форума и аз не мога да намалявам снимките в темата. Правя го през една програма, но ми е много сложно....Съжалявам за лошата новина Weary

Хубав остатък от деня HugHug


Добро утро момичета

Приготвила съм ви кафе в унисон с началния пост....все пак е уикенд......Да ни е слънчево и приятно  

Мисля да започна да гледам мини сериала "Синхрон"....Сериите са по-малки и по-малко бройки са.....Ще се радвам, ако и други момичета имат такова желание и да споделим мисли....

ПП - докато пиша Злати ни е сервирала кафето....Но нека да има - все пак е неделя.....
Виж целия пост
# 5
Здравейте момичета
Добре съм ви заварила в новата тема. Прекрасна, направена с много любов както винаги от Ани. Не видях само отбелязана във филмографията на Еркан, ролята му в "Червената стая"..
Благодаря
Скрит текст:
За настроение от мен....
Виж целия пост
# 6
Гости HugHug

Нямам нищо за ролята на Еркан в "Червената стая" - снимки или нещо свързано с героя му...с кого си партнира....А и нямах много време да се ровя....Здраве и живот ако правя следваща тема ще се постарая да включа и този сериал...
За Хатидже имах малко инфо, защото ми пускаше снимки за колажи и намерих българския превод на епизодите и този път сложих колаж и дадох линк за сериала.

Злати беше слагала интервя с Фейза на руски, вече го има с превод на български....

Фейза Актан: От брака си с Йозджан Дениз не получих дори 1 лира!https://www.zdravni.com/seriali/item/8938-%D1%84%D0%B5%D0%B9%D0% … %D1%80%D0%B0.html

Името на Фейза Актан стана известно, след като се омъжи за популярния актьор Йозджан Дениз. Щастието на двойката, обаче, беше краткотрайно. Актан и Дениз, които бяха женени 15 месеца, се разведоха по взаимно съгласие. Очакванията, че двойката, която се помири след развода, ще се ожени повторно, не се сбъднаха. Но вместо брак, последваха обвинения. Фейза Актан заведе дело, в което се твърди, че бившият й съпруг е прилагал насилие срещу нея, Йозджан, пък, заведе дело за попечителство, твърдейки, че Фейза му е попречила да вижда тригодишния им син Кузей. Фейза Актан, която досега предпочиташе да мълчи, даде специално интервю на репортера от "Hürriyet" - Суат Филиз.

-Нека започнем с това, какъв човек е Фейза Актан?

-Нямам какво да откроявам в себе си, живея прост живот. Най-лошата ми черта, че не бързам ... Най-много харесвам в себе си, че съм силна жена. Силната жена е това, което ме държи здраво стъпила на земята и да отстоявам своите позиции.

-Играли сте роля в телевизионния сериал „Синхронно“. Какви са вашите впечатления?

-В това шоу изиграх ролите на три различни жени. Това беше трудно преживяване. Най-трудната част беше характерът на Мина. Съчувствам на Мина, която е загубила детето си. Но с развитието на ролята се появиха добри неща и в нейния живот.

-Какъв тип инвестиция предпочетохте за дохода, генериран от първия ви актьорски опит в “Синхронно“?

-Нямах хонорар. Този проект беше мечтата на Йозджан и аз допринесох за тази мечта. Не очаквах пари.

-Правили ли сте планове за актьорската си кариера?

-Нямам такива планове. Знам само, че трябва да работя.

-Планирате ли да се омъжите отново?

-Мразя да говоря на глас, но бракът е много радикално решение. Живея със сина си. Да се ​​омъжа означава, че непознат ще влезе в къщата, където живее синът ми. Следователно, не мога да взема такова решение, докато синът ми не достигне определена възраст.

-Затворени ли сте и за нови връзки?

-Не. Но, както казах, не съм близо до нов брак.

ДОБРОТО МИ НАМЕРЕНИЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОТИВ МЕН!

-Как се развиват отношенията на Кузей с баща му?

-Откакто се разделихме, никога не съм се намесвала в отношенията между сина ми и баща му. Напротив, казах, ако мога ще съдействам, те да укрепват и да се развиват. Позволявах да прекарват време заедно до дните, когато съдът постанови решението. Йозджан използва тази ситуация срещу мен, като започна дело за попечителство. В иска му срещу мен съдържаше следния текст:„Синът ми е винаги с мен. Тъй като майка му предпочита нощния живот, тя винаги оставя Кузей при мен, тя не се интересува от него. "

-Йозджан Дениз твърди, че сте му попречили да общуват със сина Ви. Той дори подаде молба до прокуратурата за образуване на наказателно дело, заявявайки, че не е чувал новини за сина си от 10 дни.

-Ще свидетелстваме с моя адвокат и ще представим документи. Телефонът ми е винаги включен. 8 дни преди Йозджан да направи това изявление, Кузей остана с него. Говориха по телефона преди три дни. Всичко това е регистрирано. Не разбирам защо, темата за нашия развод винаги се представя като някаква сензация, защо, тя не остана поверителна. Общата ни цел, е нашият син. Кузей ще порасне и ще каже: "Защо баща ми и майка ми направиха това?"

ОТ ТОЗИ БРАК НЕ ПОЛУЧИХ ДОРИ ЕДНА ЛИРА!

-Малко след развода през 2019 г., отново се срещахте с Йозджан Дениз. През този период в пресата се появиха новини за вашата обща почивка със заглавия: „Или се ожени за мен, или плати обезщетение в размер на 15 милиона TL“. Какво ще кажете за тези твърдения?

-Никога не съм казвала нещо подобно. Ако бях жена, която можеше да поиска това, щях да имам труден развод. Разведохме се по предбрачен договор, не засегнахме въпроса с парите. От този брак не съм получил нито една лира. Нямам собственост. Дори колата, която карам, не е регистрирана на мое име.

-Йозджан Дениз подаде молба за образуване на наказателно дело срещу вас, защото не сте освободили къщата в квартал Зекериякьой. Това ли са последните Ви дни у дома?

- Нямам еднозначен отговор на този въпрос. След развода исках да се изнеса от тази къща, защото тук имам лоши спомени. Йозджан обаче не позволи и каза: „Не искам спокойствието на сина ми да бъде нарушено“. Когато започна пандемията, останахме в къщата на Йозджан пет месеца. След това, той се обади и каза: „Къщата ще бъде реновирана, трябва да бъде освободена“.

И аз започнах да търся нов дом, но нашето споразумение за развод съдържа клауза, че не мога да се движа никъде, освен в тази област. Йозджан не приема нито една къща, посочена от мен от този район. Това ме ядосва. Бях наранена и от думите му, че бившата му съпруга е нашественик. Сагата продължава, нямам представа какво ще се случи по-нататък.

-Защо избрахте да мълчите до днес?

-Всъщност има много отговори на този въпрос, нека започнем с това, че мълчах заради сина ми. Една от страните трябва да изглежда зряла, струва ми се, че тази роля се падна на мен. Мислех, че ако запазя мълчание, събитията ще отшумят. Отсега нататък няма да разкривам подробности за моето семейство. Надяваме се, че процесът ще продължи с взаимно уважение.

КУЗЕЙ - ВЛЮБЕНО ДЕТЕ В ПРИРОДАТА!

-Какво дете е Кузей, как прекарвате времето си с него?

-Той е дете, влюбено в природата. По време на пандемия да бъдеш в къщата през цялото време,беше малко трудно. Открихме различни дейности. Той обича да рисува, да смесва бои, да намира нови цветове и да дава име на всеки цвят. Кузей създаде цвят, наречен Jimbu, за който никой не знае. Патентът принадлежи на него. (Смее се)

-Каква професия бихте искали за Кузей в бъдеще?

-Това е неговият живот и неговото решение. Ако се чувства щастлив в която и да е област, ще го подкрепя. Ние сме най-големите му привърженици.

-Бихте ли се съгласили, ако има оферта, в която вашият син ще снима в киното?

-Не мога да взема това решение сама. Кузей участва в „Синхронно“, защото това беше поредицата на баща му. Но, честно казано, не съм привърженик, той да бъде на екран.

-Имаше твърдения, че Кузей е напуснал дома си посред нощ, че е бил намерен и върнат от охраната. Наистина ли беше така?

-Първо, Кузей спи с мен цяла нощ и ме държи за ръката. Майките знаят, че ако детето се преобърне през нощта, те се събуждат рефлекторно и контролират всичко.

Как може да се случи синът ми да слезе по стълбите, да натисне бутона на вратата на гаража и да излезе? Той не е способен на това. Как е възможно? Разбирам, че така се опитват да оформят имиджа ми. Но поне да поемат по логичен път.

-Предполага се, че Вие ​​сте причината за пожара във Вашия дом през последните месеци. И така, какво можете да кажете на твърдението, че тя „е забравила да изключи нагревателя и е изгорила къщата“?

-В заключението по този въпрос се казва, че пожарът е възникнал поради неизправност в електрическата мрежа. В пресата, както обикновено, всичко беше изкривено. Бях будна по време на инцидента. Всъщност беше много сериозен пожар. Съществуваше сериозна опасност в този момент, аз и синът ми да не сме живи. Преживяхме много тежка травма.

В деня след пожара, когато очаквахме да ни подкрепят и да кажат: „ Забравете всичко, добре ли сте?“ Йозджан ме обяви за алкохолик.

РАЗБИРА СЕ, КАТО ВСЯКА ДРУГА ЖЕНА, И АЗ СЪМ РЕВНИВА!

-Йозджан заяви, че сте жертва на "комплекс Медея". Жените с това заболяване, наречено синдром на ядосана майка, могат дори да навредят на децата си, за да накажат бившия си съпруг. Какво бихте казали за това твърдение?

-Да, той постави такава диагноза ... Преди да използва тази болест срещу мен, бих искал той да дойде при мен и да каже: „Болна си".

Като възрастни хора трябва да обсъждаме всичко помежду си. А не това да се случва в социалните мрежи.

-Ревнива ли сте?

-От самото начало знаех за кого се омъжвам. Разбира се, както всяка друга жена, ревнувам. Но ревността ми не е свързана с колегите му.

-Има ли разлика между Фейза по време на брака и сега?

-Нищо не се промени в живота ми, когато бях омъжена и сега, когато съм разведена. Единствената голяма разлика е, че сега съм майка, която отглежда самостоятелно сина си.

Разбира се, че Кузей има баща. Но след като приключи брака ни, аз се боря за него и като майка, и като баща.


Заглавието ме изкара от коловоза Smiling Imp
Как да не е получила нищо от брака им...Нали имаше споразумение, остави й къщата, която беше купил на нейно име докато още бяха в брак...Кифла.....Типична туркиня, такива каквито ги гледаме в сериалите, които ни вбесяват...
Спомням си при представянето на филма "Другото страна" е била поканена актрисата, която игра във "Втори Шанс"...не си спомням името й, но след това играеше във "Фазилет и нейните дъщери" и Фейза е направила някакво изпълнение от ревност и я бяха закарали в болницата, защото беше браменна.....Ревност имаше и към Аслъ Енвер....Дори роклята в която беше облечена при сключването на брака беше като една от роклите на Сюрея в сериала Истанбулска невеста.....Ооох какво пиле го окълва Ози Cry
Виж целия пост
# 7
Здравейте,момичета!Ани Hug Гости Hug,благодаря за споделеното!
Фейза изообщо няма да я чета!То лесно може да се докаже дали е получила или не нещо от Йозджан!Само ходене по мъките ще има!

Относно Еркан и участието му в ''Червената стая'' аз пуснах снимки в предната тема,когато се включи като гост-актьор.

това е колекцията с руски субт. във Вокс
https://www.vbox7.com/play:801cba0dfd?p=playlist&id=2355564
и друга - http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/206 … sskom-yazyke.html

Колекцията за ''Пробуждане на Великите селджуци'' с руски субт.,тъй като спряха да го превеждат на бълг. език....
тук- https://turkru.tv/probuzhdenie-velikie-seldzhuki18/
или тук- http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/206 … sskom-yazyke.html

Желая ви приятен ден и лека нова седмица! HugFlowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 8
ЕхоЗапочнах да пиша след Злати...Бях ви приготвила закуска за кафето, но телефона ми провали замисъла...Нищо, закуската става и за десерт...

Попаднах на снимки, предполагам от рождения ден на Джан....Струва ми се, че прилича на баща си, пухкав е като него....

Злати когато слагах линка за Селджуците видях, че преведените епизоди са 9, но не знаех, че са спряли да го превеждат...Сега не мога да допълня, защото мисля, че не мога да редактирам, ама ще проверя...
Сериала е с много висок рейтинг, но може би няма гледаемост при нас, след като са спряли превода на български....
Добре, че Бризчето е фен та Ози, та имахме превод на всички епизоди, което си е супер Hands Plus1

Усмихнат и щастлив ден и седмица HeartFlowers Four Leaf Clover Да бъдем здрави Hands Pray
Виж целия пост
# 9
Виж целия пост
# 10
Здравейте,момичета! HugАни Hug за преводът на Селджуците не беше от екипи на двете групи,които обикновено превеждат,а от друг!Явно има някакъв проблем и за това е спрял!

Лу Hug

информация от Бирсен за режисьорът на филма с Аслъ и Каан за началото на снимките...в момента той работи в/у сериал и се очаква да завърши сезона и тогава да започне да работи по филма...
Скрит текст:
По информации Бирсен Алтунташ сериал "Разведка" сделает финал сезона на 14 серии 6 июня. Известно, что режиссёр сериала Хакан Кирвовач (Кетче) будет режиссером фильма "Ты посмотри на жизнь" с Аслы и Кааном в главных ролях. Была информация, что съёмки фильма начнутся в самом ближайшем будущем. Вот и возникает вопрос: съёмки фильма начнутся после 6 июня или все же раньше? Ждем дальнейшей информации.

фенски колаж...


Хубав ден ви желая! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Виж целия пост
# 11
Здравейте момичета,
Относно преводът на сериала ПВС това, което съм чела в интернет е, че преводачът беше българин живеещ във Франция и той превеждаше от френски. Разболя се от КОВИД-19 довършиха превода на 7 серия със закъснение и след две серии спряха да превеждат...
Много ще се радвам да видя Аслъ и Каан, като партньори....
Виж целия пост
# 12
Вечерен привет момичета Hug

Лу, Злати, Гости, Криси благодаря за новините Hug

И аз ще гледам Аслъ - дано епизодите да ги превеждат Hands Pray
Харесва ми играта й - много е естествена...не се прави на манекенка.... 
Фарук: Обичам те момиче! Кълна се много те обичам, Сюрея Боран. Всеки път, когато те погледна, сърцето ми ще изскочи от гърдите. И това никога няма да свърши! Revolving HeartsHeartbeat

Щастлива вечер и лека нощ Sleeping
Виж целия пост
# 13

Виж целия пост
# 14
Добро утро

Днес е специален ден за нашата тема - Ози има рожден
с пожелание за здраве, огромно щастие, още нови проекти и професионални успехиГости благодаря за чудесния поздрав с една от любимите ми песни на Сюрея Hug

Докато слушаме песента да си изпием сутрешното кафе CoffeeИ да си пожелаем щастлив и усмихнат майски ден Flowers Four Leaf Clover
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия